Zarug de la Asia Express este femeie sau bărbat? Ce studii are și din ce câștigă mulți bani

22 sept. 2021
Zarug de la Asia Express este femeie sau bărbat? Ce studii are și din ce câștigă mulți bani
Zarug și Lorelei Bratu

Zarug este anul acesta pata de culoare de la Asia Express, după ce în anul 2018 a făcut senzație și la Chefi la Cuțite. Atunci a șocat pe toată lumea când a apărut pe tocuri. A spus că este pasionat de modă, dar și de bucătărie, așa că s-a decis să impresioneze publicul cu talentele sale.

Pentru că de multe ori colega lui de echipă, Lorelei Bratu i s-a adresat cu fată sau dragă, mulți telespectatori s-au întrebat dacă Zarug este femeie sau bărbat. Mai ales că și el vorbește despre propria persoană tot la genul feminin.

Ei bine, Zarug este bărbat, iar prietenii îi spun Papu. Totuși el consideră că ar fi trebuit să se nască femeie, de aici și atitudinea lui pe care unii o consideră bizară.

Nici ca studii, nu a urmat ceea ce-i dicta inima. Deși îi plăcea arta și se visa pe marile scene, a ales să meargă la Facultatea de Drept, după ce a absolvit cu brio liceul în Botoșani.

Din ce câștigă astăzi Zarug bani

„Când mi-am expus această idee părinților, maică-mea mi-a zis că o să mor de foame. Le-am golit frigiderele ca să-mi fac rezerve. Așa am ajuns să fac Facultatea de Drept și să o închei. Și să profesez 2 ani ca jurist până când am realizat că asta mă făcea extrem de nefericit. Cum mi-am dat seama că în viață ai două opțiuni, am ales să fac ce vreau”, a  povestit Zarug atunci când a participat la Chefi la Cuțite..

El a urmat Dreptul la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și apoi a continuat cu un master în Administrarea Afacerilor, pe care l-a făcut la „École Supérieure de Commerce et de Gestion” din Paris, o școală foarte prestigioasă.

Sunt designer, fac haine. Sunt o ființă paradoxală, care în proporții de 50% și-ar dori să se ascundă acum sub scaunul ăsta, iar cealaltă jumătate înclină spre exprimare. (…) Tata e pe jumătate armean, deci și eu am origini armenești.”, a mai mărturisit Zarug la Antena 1 în urmă cu trei ani.

Așadar concurentul de la Asia Express câștigă bani din aceeași profesie ca și Dana Budeanu. El nu a performat în zona culinară, dar gătește în continuare cu pasiune și de plăcere.