Zarug și Lorelei Bratu dați afară de la Antena 1! Au făcut un scandal imens! Detalii din culise. Ei NU au fost eliminați de la Asia Express

21 oct. 2021
Zarug și Lorelei Bratu dați afară de la Antena 1! Au făcut un scandal imens! Detalii din culise. Ei NU au fost eliminați de la Asia Express
Zarug și Lorelei Bratu

Zarug și Lorelei Bratu sunt cea de-a treia echipă eliminată de la Asia Express, sezonul 4. Sau cel puțin asta s-a văzut pe micile ecrane. Însă detaliile din culise sunt mult mai picante. Cei doi influenceri XXL au enervat mult echipa de producție, care deși a încercat să tragă de ei pentru a rămâne în show, nu au avut sorți de izbândă.

Zarug și Lorelei Bratu au reprezentat o pată de culoare în emisiunea Asia Express, prezentată de Irina Fodor. Aceștia au câștigat chiar și imunitatea la un moment dat. Însă totul s-a întâmplat cu ajutorul producătorilor, care au considerat că trebuie menținuți în competiție pentru show, au dezvăluit surse din Antena 1 pentru ShowBlitz.ro.

Problema a fost că la un moment dat, Zarug nu a mai dorit să continue emisiunea. Acesta a cerut să plece acasă, a refuzat să mai facă probele, iar Lorelei Bratu i-a urmat exemplul, chiar dacă ea a fost mai receptivă la cerințele producătorilor.

Celor doi li s-a fluturat în față contractul, pe care l-au semnat, astfel că au fost nevoiți să-și ducă la bun sfârșit misiunea, dar adevărul este că s-a lucrat foarte greu cu ei. Și într-un final nu se poate spune că au fost eliminați din competiție, ci dați afară de la Antena 1.

Lorelei Bratu a vrut să dea lovitura cu Asia Express

Lorelei Bratu spera să-și crească imaginea pozitiv prin intermediul Asia Express, însă în realitate lucrurile nu au stat chiar așa, cel puțin la final. Fanii emisiunii s-au revoltat din cauza pasivității ei și a colegului său, pentru că asta au văzut în imagini. În timp ce toate echipele depuneau mari eforturi pentru a rămâne în competiție, ei păreau că își bat joc de colegii lor.

Cam asta a fost picătura care a umplut paharul, iar ediția de miercuri a arătat o față a lor, care nu i-a avantajat. Inițial producătorii au montat episoadele astfel încât să nu se observe că Zarug și Lorelei Bratu au fost extrem de reticenți în absolut tot ce a însemnat acest show. Dar la eliminare au dat cărțile pe față.

Aceleași surse au dezvăluit pentru ShowBlitz.ro că cei doi colegi de echipă au acuzat și ei la rândul lor echipa de producție că nu sunt corecți și că au aranjat concursul de la început.

De altfel, în ultimele zile, Lorelei nici nu a mai promovat emisiunea pe rețelele de socializare și nici nu a dorit să discute despre eliminarea ei, preferând să ce concentreze pe un contract de imagine pe care-l are cu Fashion Days.