A murit Benone Sinulescu. Soția se află în casă alături de cadavrul artistului. Ce s-a întâmplat

18 nov. 2021
A murit Benone Sinulescu. Soția se află în casă alături de cadavrul artistului. Ce s-a întâmplat

După Petrică Mîțu Stoian, un alt mare interpret de muzică populară a trecut la cele veșnice. Benone Sinulescu a murit astăzi, în jurul orei 14.30. Artistul avea 84 de ani și suferea printre altele și de Alzheimer. El locuia împreună cu soția lui într-o localitate de lângă Arad.

În urmă cu ceva timp, impresarul lui a lansat o serie de acuzații potrivit cărora marele interpret nu ar fi fost bine îngrijit. Soția lui a negat tot, iar acum a avut și o primă reacție pe subiectul decesului.

Ea a dat toate detaliile despre moartea cântărețului. Femeia spune că Benone Sinulescu refuza mereu să meargă la spital.

”Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19. A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea. El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, a declarat soția lui Benone Sinulescu pentru impact.ro.

Benone Sinulescu cultiva legume în grădina lui și încerca mereu să mănânce sănătos. Acesta spunea că va trăi 100 de ani. Iubea mult viața, dar în ultimele luni s-a tot simțit rău. În luna iulie a fost găsit inconștient, avea și probleme cardiace. Atunci a fost salvat. Acum din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru el.