A murit cunoscutul manelist Petrică Cercel. Ce diagnostic primise și de ce refuza să meargă la spital

16 sept. 2021
A murit cunoscutul manelist Petrică Cercel. Ce diagnostic primise și de ce refuza să meargă la spital
Petrică Cercel

În urmă cu mai puțin de o oră a murit cunsocutul manelist Petrică Cercel. Acesta se afla internat în spital de mai multe zile, după ce starea lui de sănătate se agravase foarte mult acasă. El știa că este infectat cu coronavirus, dar era convins că va învinge boala singur.

Deja când a acceptat să fie transferat la spital, virusul îi făcuse ravagii în organism, astfel că medicii nu au reușit să-l salveze. El era conectat la oxigen de mai multe zile, dar nu dădea semne că răspunde la tratament.

Fiul său, Ionuț Cercel a povestit despre calvarul prin care a trecut tatăl său. Acesta a mers la spital practic când ajunsese să se sufoce, adică extrem de târziu.

Vestea morții lui a căzut ca un trăznet în lumea manelelor. Colegii lui de breaslă se rugau ca acesta să se facă bine. De altfel, Adi de la Vâlcea își rugase toți fanii să se roage pentru Petrică Cercel. Toți erau convinși că-și va reveni.

Iată că după Cornelia Catanga, un alt artist cunoscut al muzicii de petrecere moare pentru că refuză spitalizarea, deși coronavirusul s-a dovedit a fi un ucigaș tăcut în multe rânduri.