A murit Horia Alexandrescu. Este o tragedie imensă. Ce transmitea fiica sa, Anca Alexandrescu ieri seară

20 sept. 2021
A murit Horia Alexandrescu. Este o tragedie imensă. Ce transmitea fiica sa, Anca Alexandrescu ieri seară
Horia Alexandrescu

A murit marele jurnalist, Horia Alexandrescu. Acesta a fost un nume greu în presă, în special în perioada de după Revoluție. Fiica sa, Anca Alexandrescu a fost șefa pe comunicare la PSD și una dintre cele mai influente femei din România. Acum are o emisiunea la Realitatea PLUS, unde prezintă detalii șocante despre ceea ce se întâmplă în România.

Anca Alexandrescu l-a avut invitat duminică seara pe Liviu Dragnea, care a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare. A spus că-și va face partid și l-a distrus pe Florian Coldea, fostul director operativ al SRI, despre care spune că ar fi condus un stat paralel.

Nimeni nu bănuia că Horia Alexandrescu se află în stare gravă. Anunțul a venit ca un fulger, pe pagina de facebook a Ancăi Alexandrescu. „Tata a plecat”, a scris aceasta.

Ce spunea Anca Alexandrescu cu doar o zi în urmă

Iată ce posta, însă cu doar o zi în urmă.

„Editie speciala in aceasta seara, ca in fiecare duminica, asa cum v am obisnuit! In urma cu un an cand am inceput aceasta emisiune, foarte multi dintre dumneavoastra m ati privit cu scepticism. Porneam la drum cu stampila ca sunt “pesedista”. Au fost o serie de telespectatori care mi au cerut sa spun lucruri despre Dragnea ca sa demonstrez ca sunt corecta. Am spus in permanenta ca nu voi face lucruri pentru a demonstra ceva. Pentru ca nu asta este scopul emisiunii.

Am avut mereu in cap ca daca va veni in studioul Realitatii, o televiziune care nu a fost blanda cu fostul presedinte PSD, va fi cel mai bun mod de a va rasplati pentru ca sunteti tot mai multi alaturi de noi. Culisele statului paralel a adus in fata dumneavoastra marturii, fapte, informatii care sa va ajute sa va trageti propriile concluzii. Ca sa va ajute sa aflati adevarul! In aceasta seara vom fi la fel! Si il vom intreba pe Dragnea despre cum a fost perioada din penitenciar, daca a stat la masa cu statul paralel, daca a gresit, ce avere are, despre fiecare dosar in parte si despre tot ce a aparut in spatiul public.

Cum functiona statul paralel? Cine decidea executiile? Ce oameni a creat statul paralel, i a folosit si apoi i a executat? Multi se intreaba cum de a ajuns din cel mai puternic om, cel mai demonizat om din Romania? De ce nu a mers pana la capat cu ce a promis in Campania electorala? De la destructurarea statului paralel pana la masurile economice care sa scoata Romania de sub influentele din afara tarii? Cum vede astazi Liviu Dragnea ce se intampla pe scena politica, ce este de facut si nu in ultimul rand daca se reintoarce in politica! Trei ore Liviu Dragnea va fi fata in fata cu noi si cu dumneavoastra si va raspunde tuturor intrebarilor primite in ultimele zile! Va astept de la ora 21!”, scria Anca Alexandrescu pe facebook ieri seara.