Accidentare groaznică pentru Simona Halep. S-a întâmplat din nou! Decizie finală luată de sportiva din România

17 mai 2022
Accidentare groaznică pentru Simona Halep. S-a întâmplat din nou! Decizie finală luată de sportiva din România

Simona Halep este urmărită de ghinion și pare că Roma este locul unde i se întâmplă tot ce poate fi mai rău. În urmă cu un an, ea se accidenta groaznic la gleznă într-un meci contra nemțoaicei Angelique Kerber. A fost nevoită să stea mult timp pe bară și chiar s-a gândit la retragere.

A ratat Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice. Acum a revenit pe teren și se antrenează cu celebrul Patrick Mouratoglou, însă momentan rezultatele foarte bune întârzie să apară. Mai grav decât atât este că tot la Roma a avut parte de un nou ghinion.

Pe lângă faptul că a fost eliminată încă din al doilea tur de americanca Danielle Collins, Simona Halep a alunecat și și-a sucit din nou glezna. A părut o reeditare a coșmarului din urmă cu un an. Dar a continuat să joace.

Cea mai proastă veste pentru Simona Halep

Revenită în România, a constata că accidentarea este mult mai serioasă decât credea, așa că a zburat de urgență la Nisa, în Franța pentru a primi tratamentul adecvat de la cei mai bun specialiști. Din fericire, ligamentele nu-i sunt afectate, ceea ce înseamnă ca va putea evolua la Roland Garros.

Totuși vestea accidentării este una extrem de proastă, mai ales din punct de vedere psihologic. Ținând cont de trauma prin care a trecut în urmă cu un an, sportiva va încerca probabil din reflex să-și protejeze glezna, iar asta i-ar putea afecta jocul.

Simona Halep spune că se simte bine de când este antrenată de Mouratoglou, cel cu care și Serena Williams a colaborat mult timp și probabil speră la un rezultat mare la Roland Garros. Deocamdată ea nu a evoluat pe măsura așteptărilor pe zgură, suprafața ei favorită.