Adio Antena 1! Mihai Bendeac va candida la alegerile parlamentare! În ce partid de la vârf urmează să se înscrie. Nimeni nu ar fi ghicit vreodată

01 feb. 2023
Adio Antena 1! Mihai Bendeac va candida la alegerile parlamentare! În ce partid de la vârf urmează să se înscrie. Nimeni nu ar fi ghicit vreodată

Mihai Bendeac este plin de surprize. Deși are 39 de ani și se bucura de mare succes în cariera lui de actor, acesta se gândește tot mai mult să încerce și altceva, mai exact politica. Un prim pas a fost exprimarea dorinței lui pe rețelele de socializare, așteptând probabil să vină și oferta la care visează.

Mihai Bendeac vrea să se înscrie în PSD, partid pe care spune că are de gând să-l și voteze. Până acum, el nu s-a exprimat deloc pe acest domeniu, deși alți colegi de-ai lui au făcut-o din plin, fără să se înscrie în politică, însă.

De exemplu Tudor Chirilă a criticat toate partidele de la un capăt la altul și nu a vrut să audă de nicio candidatură, actorul Marius Manole s-a arătat un susținător al USR-PLUS, iar Florin Călinescu chiar a candidat din partea Partidului Verde.

Mihai Bendeac, capitol închis cu Antena 1

„Se intampla o chestie foarte dubioasa, simt din ce in ce mai acut nevoia ori sa ma inscriu in PSD ori sa votez PSD, ceva se intampla cu mine”, a spus Mihai Bendeac într-o postare de pe rețelele de socializare.

Acesta era până nu demult jurat la emisiunea iUmor, dar după o serie de conflicte cu producătorii și cu Cheloo a refuzat să se mai prezinte la filmări, deși avea contract. Locul lui a fost luat de comediantul Costel Bojog, dar pentru următorul sezon care se pregătește chiar acum, cei de la Antena 1 au adus alți doi jurați lângă Delia și celebrul rapper. Este vorba despre Nelu Cortea și Cătălin Bordea, concurenți la America Express în prezent.