Adio BRD România! Anunț de maximă importanță. Nu veți mai avea acces la bani. Totul va fi blocat

01 feb. 2023
Adio BRD România! Anunț de maximă importanță. Nu veți mai avea acces la bani. Totul va fi blocat

Dacă ești client BRD România și obișnuiești să faci tranzacții destul de des, ar fi bine să știi ce se întâmplă în următoarele ore, pentru că vor exista niște mici probleme.

BRD România este una dintre cele mai mari bănci prezente la noi în țară, așa că nu puțini sunt cei care au un cont deschis aici, ori au accesat un credit.

Pentru că toți clienții trebuie să știe ce se întâmplă cu banii de pe card, dar și cu toate conturile deschise, cei de la BRD România au emis o atenționare de ultimă oră.

Serviciul YOU BRD nu va fi disponibil o perioadă de timp, așa că dacă aveți tranzacții de făcut, mai bine vă grăbiți, sau evitați intervalul despre care spun cei de la BRD.

Conform sursei citate, pe 2 februarie 2023, între orele 22:00 și 23:30, cei de la BRD desfășoară o serie de lucrări de mentenanță pentru sistemele în baza cărora funcționează unele dintre serviciile bancare.

Ce se întâmplă cu serviciul YOU BRD

Drept urmare, în intervalul respectiv, adică timp de 90 de minute, serviciul YOU BRD nu va funcționa. Nu vom putea să primim nici notificări pentru validarea tranzacțiilor și de asemenea nu vom putea să accesăm nici informațiile contului.

BRD România precizează că serviciul YOU BRD va funcționa normal pe 2 februarie, după ora 23.30, însă ar fi bine ca toți clienții să mai aștepte puțin înainte.

Oricum ar fi, până vineri, situația se va redresa complet, iar clienții vor putea să folosească aplicația, în condiții optime, mai precizează cei de la BRD România.

”Te informăm că în dată de 02.02.2023, în intervalul 22:00 – 23:30, vor avea loc lucrări de mentenanță în urmă cărora serviciul YOU BRD va fi indisponibil. Înregistrarea în YOU BRD, cât și mesajele de tip push notification pentru validarea tranzacțiilor e-commerce nu vor fi disponibile”, se arată în anunțul reprezentanților de la BRD România.