Adio Dedeman! Probleme mari pentru Adrian și Dragoș Pavăl. Anunț complet neașteptat. Toți românii trebuie să știe

31 ian. 2023
Adio Dedeman! Probleme mari pentru Adrian și Dragoș Pavăl. Anunț complet neașteptat. Toți românii trebuie să știe

Adrian și Dragoș Pavăl sunt unii dintre cei mai cunoscuți antreprenori din România. Fac investiții masive în fiecare an, iar pe lângă magazinele Dedeman, aceștia au început să investească și în alte domenii importante.

S-ar părea însă că se anunță o concurență cât se poate de serioasă pentru frații Dedeman. Alți  frați milionari din România au dat o lovitură financiară puternică, în același domeniu în care activează și Adrian și Dragoș Pavăl.

Este vorba despre frații Negoiță, care au planuri mărețe în București. Robert și Ionuț Negoiță, primul, primar la Sectorul 3 din București și al doilea, fost investitor la Dinamo, vor să dezvolte un ansamblu rezidențial imens, care va avea în jur de 1.000 apartamente.

Unde va fi construit acesta?Pe terenuri cumpărate de la IKEA și grupul NCH, parte din fosta fabrică Anticorosiv, conform profit.ro.

Cine sunt cei care i-ar putea ”întrece” pe frații Dedeman

”Compania noastră are printre obiectivele sale ca dezvoltator imobiliar și achiziția de terenuri pretabile pentru dezvoltări ulterioare.

În acest moment este prematur să intrăm în detalii despre planurile de viitor având în vedere că ne concentrăm resursele asupra celor trei proiecte pe care le dezvoltăm și vindem în paralel: Hils Pallady, Hils Brauner și Hils Splai“, a declarat Ionuț Negoiță, conform sursei citate mai sus.

Și lucrurile merg destul de repede pentru că primarul Robert Negoiță a semnat, de curând, primele avize care prevăd construcția a patru blocuri cu 10 etaje pe cele două loturi cumpărate de la IKEA.

Ce suprafață au terenurile fraților Negoiță? Vorbim despre trei terenuri cu o suprafață de 21.630 de metri pătrat, unde se pot ridica circa 1.000 de apartamente la un Coeficient de Utilizare a Terenului de 3, care este de altfel specific zonei.

Frații Dedeman au investit și ei în imobiliare, însă rămâne de văzut dacă vor reuși și ei un astfel de tun financiar precum frații Negoiță.