Adio definitiv Simona Halep! Sotia lui Patrick Mouratoglou arunca totul in aer

01 mart. 2023
Adio definitiv Simona Halep! Sotia lui Patrick Mouratoglou arunca totul in aer

Simona Halep a încheiat anul 2022 cu mari probleme și s-ar părea că lucrurile vor continua la fel și anul acesta și ar putea fi chiar mai rele.

Simona Halep a fost depistată pozitiv anul trecut cu Roxadustat la un control efectuat la US Open 2022. Ulterior, sportiva a fost suspendată provizoriu, însă s-ar părea că finalul carierei sale este din ce în ce mai aproape.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a vorbit despre situația în care se află Simona Halep, dar și despre persoana care i-ar fi putut ruina cariera sportivei.

De asemenea, el a precizat că sunt șanse mari ca Simona Halep să poată spune adio carierei în tenis, și toate acestea doar pentru că este din România. Dumitru Dragomir a amintit și de Dani Elves, printre altele.

Cine i-ar fi distrus cariera lui Halep? Fostul șef al LPF a adus în discuție numele soției lui Patrick Mouratoglou, antrenorul care a reușit să o ridice pe Simona Halep după mai multe eșecuri și accidente nefericite pe teren, din pură răzbunare.

Final de carieră pentru Simona Halep?

El spune că soția acestuia era extrem de geloasă, așa că nu ar fi exclus un astfel de gest.

“Nu are nicio șansă, pentru că lumea e așa de înfierbântată când aude de un așa mare campion că pășește greșit și vor să-l dea exemplu. Așa și cu Dani Alves. Dar pot să bag mâna în foc că Halep nu a luat cu bună știință ce a luat.

Ori a fost o răzbunare din partea apropiaților lui Mouratoglou, a soției lui. Nu pot să dezvolt. Poate să fie și așa. Nu că nu exclud, aș accentua pe chestia asta. Da, sigur că era geloasă”, a spus fostul șef al LPF.

Despre revenirea Simonei Halep în tenis, Dumitru Dragomir nu are prea mari speranțe. Aceasta a fost la un moment dat numărul 1 în clasamentul WTA, iar mulți vor profita de acest lucru pentru a o da exemplu.

“Nu are nicio șansă pentru că e româncă! E româncă și trebuie să o dea exemplu. Nu numai doi ani sau un an, și 9 luni dacă îi dă suspendare, părerea mea e că e gata”, a mai precizat Dumitru Dragomir, potrivit fanatik.ro.