Adio ENEL! Cine a devenit cel mai tânăr milionar român? Are afaceri mari cu energie. O surpriză enormă

17 ian. 2023
Adio ENEL! Cine a devenit cel mai tânăr milionar român? Are afaceri mari cu energie. O surpriză enormă

Adio ENEL! Un tânăr din România a reușit ai aibă afaceri profitabile în energie, iar acum trăiește o viață la care alții nici nu au curaj să viseze.

În timp ce ENEL se pregătește să plece din România și să-și vândă acțiunile către greci, românii încep să devină milionari din afaceri cu energie.

În aceeași situație se află și Călin Donca, românul care la nici 40 de ani a reușit să strângă o mare avere. Acesta deține, alături de soția sa, o vilă de peste un milion de euro, dar se bucură și de mașini extrem de scumpe.

Totuși, Călin Donca spune că pentru a avea ceea ce are acum a muncit foarte mult. Pe lângă lucrurile materiale pe care le-a dobândit în timp, acesta are și o familie foarte frumoasă, formată din soția sa și cei cinci copii pe care îi crește fără ajutorul unei bone.

„Fiecare în această viață își alege ceea ce își dorește iar pentru ceea ce își dorește depune un efort sau altul! În cazul în care sunt persoane și se pot bucură de o viață la o mie de euro pe luna, bravo lor, pentru că nu e o competiție între noi! În cazul meu, partea proastă e că nu mă pot bucură la o mie de euro!”, a spus Călin Donca, în cadrul unui interviu pentru emisiunea „Asta-i România”.

Călin Donca a făcut multe sacrificii

Românul a mai povestit pentru sursa anterior precizată că provine dintr-o familie modestă, la fel ca și soția sa. El a mai spus că la început a tras foarte mult și că s-a bucurat la fiecare victorie pe care a bifat-o pe drumul către o afacere de succes în energie.

Personal, întotdeauna am știut că voi fi bogat! De asta am și tras de multe ori peste limita umană obișnuită, deoarece am observat că diferența între atunci și acum e doar o chestiune de timp și cu cât muncești mai mult cu atât timpul este mai scurt!

Spre deosebire de copiii noștri, noi nu provenim dintr-o familie bogată și cred că este un avantaj deoarece fiecare dintre noi ne-am bucurat de fiecare treaptă, de fiecare moment de bucurie, de succes, de prima mașină, a două mașină, a treia mașină, prima locuința în care am stat. Îmi amintesc chiar acum că în Brașov când am venit noi dormeam la început pe o saltea pentru că locația unde am închiriat echipamentul pe un deal, ne-a zis, vreți va dăm fără mobilier și câteva saltele! Așa am început noi în Brașov!”, a mai spus Călin Donca, scrie România TV.