Adio ING Bank! Raiffeisen Bank revine puternic în România după scandalul Schengen! Ofertă cu ZERO comisioane pentru clienți: cum se poate obține rapid

24 ian. 2023
Adio ING Bank! Raiffeisen Bank revine puternic în România după scandalul Schengen! Ofertă cu ZERO comisioane pentru clienți: cum se poate obține rapid

Scandalul Schengen a zguduit puternic Raiffeisen Bank și BCR, așa că ambele instituții bancare au încercat să-și păstreze clienții actuali și să atragă alții noi prin intermediul unor oferte extrem de tentante. Nici celelalte bănci nu au stat pe loc și asta pentru că au identificat un număr mare de români care doreau să-și schimbe banca.

Raiffeisen Bank a comunicat puțin pe tema scandalului Schengen. A ținut doar să transmită că susține aderarea României și a insistat pe campanii de informare și securitate cibernetică. ING Bank este principala rivală și asta pentru că cele două bănci sunt foarte apropiate în clasament și vizează cam același tipar de clienți.

Acum Raiffeisen Bank vine cu o nouă promoție foarte bună pentru cei care nu au cont încă la celebra bancă austriacă și îi ademenește cu ZERO comisioane. ING Bank nu a avut încă o reacție pe măsură, dar este de așteptat să vină cu o campanie bună în viitor.

O nouă ofertă de la Raiffeisen Bank

„Daca nu esti client Raiffeisen, aplica aici pentru ZERO Simplu. Ai tranzactii, plati si retrageri cu zero costuri si nici nu esti conditionat de incasare venit. Doar iti folosesti beneficiile tale si faci o data pe luna 1 plata cu cardul sau telefonul si ti-ai asigurat ZERO costuri. Nimic mai Simplu, nu?

Iar daca nu platesti macar 1 data pe luna cu cardul sau telefonul, ai tot aceleasi beneficii insa cu 10 lei taxa lunara.

Tinerii intre 18-24 de ani au ZERO costuri chiar si fara 1 plata lunar cu cardul sau telefon.

Lasa-ne datele si te sunam noi in cel mai scurt timp.”, este mesajul Raiffeisen Bank.