Adio LIDL! Un produs extrem de periculos a fost descoperit în magazin. Mulți români l-au cumpărat deja

28 ian. 2023
Adio LIDL! Un produs extrem de periculos a fost descoperit în magazin. Mulți români l-au cumpărat deja

LIDL oferă o gamă largă de produse, însă nu sunt pentru oricine. Înainte de a face anumite achiziții, având în vedere prețurile imbatabile, mai bine vă gândiți de două ori înainte.

În această săptămână, cei de la LIDL aduc noi produse, iar cei interesați le pot achiziționa până la finalul lunii, evident, în limita stocului disponibil.

Un produs extrem de interesant care s-ar putea să atragă atenția multor clienți este un pistol de masaj. Vorbim despre Massage Gun, de la Medisana, care se vinde la LIDL cu doar 159 de lei.

Să nu uităm că astfel de produse nu sunt deloc ieftine, așa că în alte locuri pot fi achiziționate și cu 250 de lei și chiar și cu 300 de lei.

Produsul este unul portabil, iar bateria lui ține 5 ore. De asemenea, el are și șase trei trepte de viteză, dar și mai multe capete de masaj, alături de o husă specială pentru depozitare și transport.

Cine nu are voie să utilizeze produsul de la LIDL

În general, un astfel de pistol trebuie utilizat de sportivi, care vor să își revină după efortul fizic. Totuși, dacă stăm să ne uităm la preț, oricine îl poate achiziționa.

Mare atenție însă, pentru că acest produs nu trebuie utilizat de oricine, sau cel puțin așa avertizează experții. Pistolul de masaj nu trebuie utilizat de cei care au suferit recent operații, sau care au implanturi medicale, precum pacemaker.

În acest caz, utilizarea pistolului de masaj, este complet interzisă, iar produsul parte deveni un real pericol. De asemenea, acesta nu trebuie utilizat nici de cei care suferă de fibromialgie, o tulburare caracterizată prin dureri musculo-scheletice răspândite în tot corpul, însoțite de oboseală, tulburări de somn, de memorie și de dispoziție.

Nici femeile care sunt însărcinate nu trebuie să folosească un astfel de pistol de masaj, pentru că riscă să fie în pericol, așa că ar fi bine de luat în calcul aceste detalii, înainte de a face achiziția.