Adio Maria Sharapova! Reacție jenantă a tenismenei din Rusia legată de drama din Ucraina. Toată lumea și-a făcut cruce

28 feb. 2022
Adio Maria Sharapova! Reacție jenantă a tenismenei din Rusia legată de drama din Ucraina. Toată lumea și-a făcut cruce

Conflictul din ultimele zile îi afectează și pe marii sportivi ruși. În timp ce Andrey Rublev și Daniil Medvedev au pledat pentru pace și au dezvăluit public că nu sunt de acord cu se întâmplă, Maria Sharapova a preferat să tacă, însă asta nu i-a adus niciun beneficiu.

Maria Sharapova a renunțat la tenis în 2020, din cauza multiplelor accidentări. A început să joace tenis de la 6 ani și în toată activitatea sa a bifat 5 titluri de Grand Slam. A câștigat Wimbledon la doar 17 ani, iar doi ani mai târziu US Open. Au urmat apoi Australian Open în 2008 și Roland Garos, în 2012, dar și 2014.

Sportiva locuiește în SUA de la vârsta de 7 ani, însă nu are în plan să renunțe la cetățenia rusă, iar asta i-a adus probleme mari în ultimele zile. Deși marii campioni ai Rusiei, Andrey Rublev și Daniil Medvedev au criticat în termeni duri dezastrul care are loc în prezent, Maria Sharapova a ținut distanța.

Nu a comentat subiectul, nu a făcut nicio postare în acest sens, însă atitudinea ei a fost privită cu ochi răi de internauți, care au lansat un atac dur la adresa ei.

Maria Sharapova, atacată pe internet

Practic, celebra sportivă a ajuns să fie hărțuită de propri ei fani prin intermediul rețelelor de socializare. A primit nenumărate atacuri pe Twitter, dar și pe Instagram, însă nu a dat curs niciunuia dintre ele.

Nu a răspuns și nu a deschis subiectul, însă cel mai probabil Maria Sharapova nu rămâne indiferentă la ce se întâmplă. Unii o critică, alții o roagă să intervină, ba chiar să și protesteze, însă sportiva nu spune nimic.

„Să-ți fie rușine ca rusoaică!”, „Ar trebui să fii deportată și să te întorci în Rusia”, „Rușii ar trebui să-l oprească pe Putin” sau „De ce nu protestezi față de războiul malefic al lui Putin?” sunt doar câteva dintre mesajele primite de Maria Sharapova, care rămâne în continuare tăcuă.