Adio Novak Djokovic! Mesajul uluitor al rusului Daniil Medvedev după ce a ajuns numărul 1 în tenis. S-a întâmplat fix când conaționalii săi au declanșat iadul pe pământ

25 feb. 2022
Adio Novak Djokovic! Mesajul uluitor al rusului Daniil Medvedev după ce a ajuns numărul 1 în tenis. S-a întâmplat fix când conaționalii săi au declanșat iadul pe pământ

Se întâmplă și lucruri fabuloase în timp ce iadul pe pământ a fost declanșat de Rusia. Tenismanul rus Daniil Medvedev a reușit o performanță la care nu s-ar fi așteptat vreodată, însă perioada în care s-a întâmplat, nu l-a lăsat să se bucure pe deplin.

Daniil Medvedev a reușit să îl învngă pe Djokovic în clasamentul WTA, devenind astfel lider mondial. S-a întâmplat după ce a obținut victoria în două seturi, 6-2, 6-3, în faţa japonezului Yoshihito Nishioka, în sferturile de finală ale turneului ATP de la Acapulco, dotat cu premii totale de 1.678.065 de dolari.

Surpriza a venit chiar înainte de partida sa, când finalistul de la Australian Open a aflat că îl va detrona pe Djokovic înainte de partida sa. Pe de altă parte, deși este o realizare imensă pentru el, sportivul nu s-a putut bucura la maximul, dată fiind situația actuală.

„În acest moment înțeleg că tenisul nu este atât de important. A fost un roller-coaster de trăriri pentru mine în această zi”, a explicat Medvedev.

”Nu știam că voi deveni numărul unu”

Mai mult de atât, rusul a mai explicat că pentru el, pacea în lume este prioritară și o susține din toate punctele de vedere. ”Fiind jucător de tenis, vreau să promovez pacea în întreaga lume. Jucăm în multe țări diferite și nu este ușor să aud toate aceste știri. Sunt în favoarea păcii”, a adăugat el.

Deși n-ar fi crezut că visul său va deveni realitate, iată că asta s-a și întâmplat, iar acum, tenismenul rus trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața, însă nu poate rămâne rece la ce se întâmplă în jur.

„Nu știam că voi deveni numărul unu dacă Novak va pierde la Dubai. Apoi am primit foarte multe mesaje de felicitare și am înțeles că voi fi de luni numărul unu mondial. Au fost multe emoții, am încercat să rămân concentrat pentru că trebuia să îmi câștig și eu meciul, aici, la Acapulco. Nu a fost ușor să joc în aceste condiții speciale, așa că sunt bucuros că am câștigat”, a mai spus Medvedev.