Adio OMV Petrom? Decizia momentului luată în benzinării. Se aplica in toata tara. E oficial

05 mai 2023
Adio OMV Petrom? Decizia momentului luată în benzinării. Se aplica in toata tara. E oficial

OMV Petrom primește o lovitură puternică. O altă benzinărie din România este pregătită să atragă un număr record de clienți în următoarea perioadă.

După ce anterior, OMV Petrom anunța că ofere vouchere clienților săi care alimentează de 500 de lei, iată că Rompetrol vine cu o altă campanie, mult mai ingenioasă.

Asta ar putea eclipsa prima benzinărie și evident, ar putea atrage numeroși clienți. Rompetrol România lansează o ofertă pe care nu ai cum să o refuzi. Ai șansa să câștigă super premii.

Și totuși ce ai de făcut? Nu este vorba despre o sumă cu care trebuie să alimentezi. Doar trebuie să achiziționezi 10 fise pe același bon fiscal și vei câștiga garantat unul dintre premiile oferite de benzinărie.

Campania se desfășoară până la începutul lunii iunie, evident, în limita stocului de premii. De asemenea, reprezentanții Rompetrol le mai spun clienților și alte lucruri pe care trebuie să le cunoască.

Cum câștigi garantat un premiu de la Rompetrol România

Oricum ar fi, această promoție este cu siguranță una dorită de multe persoane. Asta în condițiile în care oricine care șansa la un premiu.

”Încearcă Rompetrol Car Wash și câștigă! Achiziționează 10 fise pe același bon fiscal și câștigi garantat unul dintre cele 12.000 de premii oferite. PAȘI SELF-SERVICE: Cumpără fisele de la casa din interiorul stației. Oprește mașina în dreptul panoului de control.

Urmează instrucțiunile de pe panouri. Campania este valabilă în perioada 06.04-11.06.2023, în limita stocului de premii disponibile. Promoția nu acumulează puncte în cadrul programului de loialitate Rompetrol Go, însă fisele pot fi achitate prin Go Points, puncte aferente programului de loialitate”, se arată în oferta lansată de cei de la Rompetrol România.

De cealaltă parte, OMV Petrom ar putea avea de pierdut, având în vedere că mulți s-ar putea să fie tentați să alimenteze din aceste benzinării în timpul derulării campaniei.