Adio OMV Petrom! Rompetrol dă lovitura anului! Anunț pentru toți cei care cumpără de aici benzină sau motorină

29 ian. 2023
Adio OMV Petrom! Rompetrol dă lovitura anului! Anunț pentru toți cei care cumpără de aici benzină sau motorină

Adio OMV Petrom! Rompetrol vine cu vești extrem de importante pentru clienții care cumpără benzină și motorină.

Milioane de români din toată țara aleg să cumpere combustibil de la Rompetrol. Recent, compania a anunțat că va oferi gratuit 10 carduri de combustibil în valoare de 150 de lei fiecare. Cele zece carduri vor fi oferite atât prin intermediul Instagram, cât și prin intermediul Facebook.

OMV Petrom are parte de o nouă lovitură, după ce Rompetrol a anunțat că românii pot câștiga un card de combustibil, doar prin lăsarea unui comentariu cu privire la care influencer ar trebui să câștige.

Rompetrol nu este la prima promoție de acest gen, ceea ce reprezintă o nouă lovitură pentru OMV Petrom. Cu ajutorul acestor carduri, oamenii își pot alimenta mașinile la oricare dintre benzinăriile Rompetrol din țară.

OMV Petrom privește o nouă lovitură din partea Rompetrol

”Cu #efixSDiesel55 motorul e atât de silențios încât… votezi câștigătorul și poți câștiga tu #LaMareleFix. Spune-ne în comentarii cine s-a descurcat cel mai bine, Diana sau Bogan, și poți câștiga unul dintre cele 5 carduri de combustibil în valoare de 150 lei.

Alegerea castigatorilor se va realiza random, prin tragere la sorti, dintre participantii care, prin comentariile lor, au sustinut/votat unul dintre cei doi influenceri prezenti in filmul Efix S Diesel 55, episodul 3. Obligatoriu, comentariul trebuie sa aiba exprimata optiunea (vot) pentru unul dintre cei doi influenceri”, anunță Rompetrol.