Adio OMV Petrom! Rompetrol vine cu o ofertă la benzină și motorină greu de refuzat. Anunț de ultimă oră

16 ian. 2023
Adio OMV Petrom! Rompetrol vine cu o ofertă la benzină și motorină greu de refuzat. Anunț de ultimă oră

OMV Petrom riscă să rămână fără clienți, după ce Rompetrol a venit cu oferte greu de refuzat la benzină și motorină.

OMV Petrom este lider pe piața de carburanți, dar după scandalul Schengen și în contextul în care apar oferte avantajoase la concurență, tot mai mulți români se îndreaptă spre Rompetrol.

În special după ce compania a anunțat că toți românii care alimentează la benzinăriile sale vor primi câte 10 lei înapoi la primele două tranzacții în valoare de minim 200 de lei făcute cu un CardAvantaj. Compania mai spune că pentru fiecare 400 de lei cheltuiți, românii vor primi 20 de lei, însă doar dacă plătesc cu acel card.

Adio OMV Petrom! Promoția Rompetrol ține până pe 31 martie

Rompetrol mai spune că promoția se aplică pentru toți românii care alimentează la benzinăriile sale, dar nu a dat detalii cu privire la benzinăriile partenere. În mod normal, ar trebui ca această promoție să fie valabilă și acolo, însă nu strică să întrebați înainte pentru a vă asigura.

”Aplica pentru CardAvantaj. In fiecare luna ai cate 10 lei cashback la primele doua tranzactii de minimum 200 lei la Rompetrol. Lunar, primele doua tranzactii de peste 200 lei efectuate prin CardAvantaj la POS-urile Credit Europe Bank din locatiile Rompetrol, iti aduc fiecare cate 10 lei cashback. In plus, nu uita ca la fiecare plata prin CardAvantaj te bucuri de 3 rate fara dobanda.

Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre banca. Campania este valabila in perioada 01.10.2022 – 31.03.2023”, arată Rompetrol.