Adio Petrom! Decizie fulger luată de austriecii de la OMV! Ce se va întâmpla în toate benzinăriile. Toți românii sunt vizați

31 ian. 2023
Adio Petrom! Decizie fulger luată de austriecii de la OMV! Ce se va întâmpla în toate benzinăriile. Toți românii sunt vizați

Austriecii de la OMV au luat o decizie la care puțini se așteptau. Ei au anunțat ce campanii urmează să aibă loc și la care pot participa și românii.

Compania are numeroase benzinării la noi în țară, iar numărul românilor care alimentează la ele este destul de ridicat. Astfel, compania a anunțat o nouă campanie.

Aceasta prevede ca orice român care face achiziții în cadrul benzinăriilor companiei să primească puncte duble în aplicația OMV MyStation.

Punctele pot fi ulterior folosite pentru reduceri sau achiziții de produse vândute din aceleași locații.

Pentru a beneficia de puncte trebuie scanat cardul de fidelitate din cadrul ei.

Austriecii au început să facă campanii doar pentru aceste benzinării, deși sunt acționari majoritari și la OMV Petrom, semn că ar putea renunța la piața din România, pe termen lung mai ales că nu se înțeleg cu autoritățile din țara noastră pe tema taxei de solidaritate.

Puncte duble în stațiile OMV

”Cumpărăturile din stațiile OMV îți aduc puncte duble în aplicația OMV MyStation! Cu ocazia asta, ce zici de un joc în secțiunea de comentarii ? Spune-ne câte puncte ai acumulat, iar noi îți dăm câteva idei de produse și servicii în care le poți transforma. Let’s go!

Oriunde te vor purta drumurile tale, carburanții de performanță MaxxMotion au grijă ca motorul tău să te ducă la destinație!”, arată compania pe Facebook.