Adio Raiffeisen Bank!? S-a inchis totul fara sa se anunte. Toti clientii au fost anuntati acum

07 mai 2023
Adio Raiffeisen Bank!? S-a inchis totul fara sa se anunte. Toti clientii au fost anuntati acum

Scandal imens la Raiffeisen Bank. Numeroși clienți sunt revoltați de ceea ce a putut să facă banca. Mai multe replici acide au curs pe internet.

Scandal imens la Raiffeisen Bank România, după ce aplicația online de internet banking nu a funcționat ceva timp. Deși Raiffeisen Bank i-a informat pe clienți că lucrurile sunt rezolvate, asta nu i-a mulțumit deloc. Din contră, lucrurile au degenerat.

”Ne bucurăm să vă anunțăm că echipa noastră a soluționat problema tehnică înregistrată astăzi, de deschidere a aplicațiilor online. Toate serviciile băncii sunt funcționale”, au transmis cei de la Raiffeisen Bank.

Iar pentru că mulți clienți au fost revoltați de acest anunț, acuzând că unele servicii tot nu sunt funcționale, banca a ținut să le reamintească că oricine poate merge în sucursalele din întreaga țară pentru a efectua plăți urgente.

Nici acest mesaj nu a fost însă pe placul clienților. Unii au lansat acuzații dure la adresa Raiffeisen Bank, în timp ce alții au amenințat că își vor închide conturile din cauza celor întâmplate.

Raiffeisen Bank, pusă la zid de numeroși clienți din România

”Ca urmare a incidentului înregistrat astăzi, care ne afectează serviciile online, vă reamintim că puteți merge în oricare din sucursalele noastre pentru efectuarea de plăți și operațiuni urgente. De asemenea, vă informăm că toate celelalte servicii ale băncii sunt funcționale (precum bancomate, terminale de plată și carduri)”, au mai transmis reprezentanții Raiffeisen Bank.

Evident, niciunul dintre mesaje nu i-a calmat pe cei revoltați. Clienții au început să se întrebe reciproc dacă unele servicii mai funcționează sau nu, întâmpinând numeroase dificultăți.

Iar asta ar putea crea probleme mari băncii, având în vedere că cei mai mulți se bazează pe aplicația de pe mobil atunci când fac plăți ori diferite transferuri de bani. Să nu uităm și că anumite tranzacții trebuie acceptate chiar din aplicație.