Adio Raiffeisen Bank și BCR! Este lovitura fatală după scandalul Schengen. Ce oferă acum ING Bank dacă îți muți salariul la ei

09 mai 2023
Adio Raiffeisen Bank și BCR! Este lovitura fatală după scandalul Schengen. Ce oferă acum ING Bank dacă îți muți salariul la ei

Lovitură puternic pentru Raiffeisen Bank și BCR. ING Bank vine cu o ofertă care cu siguranță va atrage un număr record de persoane. Ce beneficii sunt oferite și ce au de făcut clienții?

ING Bank îi invită pe clienții noi, dar și pe cei vechi, să își mute salariul la ei. Cei care fac acest lucru beneficiază de zero comisioane la încasări și plăți în Home Bank, zero comisioane pentru retrageri, la orice bancomat, dar și un curs valutar avantajos non-stop.

Iar asta nu este tot, ING Bank oferă și posibilitatea de plată contactless. Practic, dacă ai un telefon cu sistem de operare Android sau iOS, îți activezi ING Pay, Google Pay sau Apple Pay, fără să te coste nimic.

Cum îți poți muta salariul rapid la ING Bank

Iar dacă nici asta nu te-a convins, află că cei de la ING Bank mai oferă și un internet banking prietenos: Home’Bank. Această aplicație este gratuită, iar utilizatorul primește un user și o parolă și în acest mod vede tot ce se întâmplă cu banii săi.

De asemenea, se fac transferuri, plăți, dar și reîncărcări ale cartelei în mod gratuit. De asemenea, ING Bank lei mai oferă clienților și o dobândă mai mică la creditul de nevoi personale

Cum îți muți deci salariul la ING? Totul se face online, fără deplasări la bancă și fără comisioane.

”Dacă vrei să vii la ING, dar nu vrei să dai socoteală nimănui, folosești opțiunea „Portează-ți banii” direct din Home’Bank. Nu mai trebuie să-i ceri voie șefului, cuiva de la financiar sau HR ca să primești salariul la ING. Așa scapi și de bătaia de cap, și de comisioane”, spun cei de la ING Bank, în oferta lor.

Acest lucru ar putea fi o lovitură puternică pentru Raiffeisen Bank sau BCR, având în vedere că multe instituții livrează salariile prin intermediul acestor bănci.