Ai acest card de la CEC Bank? Este gratis si iti ofera enorm de multe avantaje. Cum il poti primi

04 mai 2023
Ai acest card de la CEC Bank? Este gratis si iti ofera enorm de multe avantaje. Cum il poti primi

Dacă ai în plan o vacanță ar fi bine să beneficiezi de cel mai nou avantaj pus la dispoziție de cei de la CEC Bank. E gratuit și ai nevoie de doar câteva minute libere.

CEC Bank îi invită pe clienți să se bucure de cardul Multicurrency. Cu ajutorul lui, indiferent de destinația aleasă, clienții pot să plătească direct în valută la orice comerciant din lume.

Și ce e cel mai interesant e că acest card poate fi obținut 100% online. Astfel, nu e nevoie de drumuri și nici de foarte mult timp pierdut.

”Ai chef de o plecare și ai rămas fără idei de noi destinații? Cartierul Alfama, muzica fado și delicioasele prăjituri Pasteis de Nata sunt doar câteva dintre motivele pentru care să vizitezi Lisabona. Până verifici tu zborurile disponibile, noi îți lăsăm aici un reminder de pus pe listă: ia-ți cardul Multicurrency cu care plătești direct în valută la orice comerciant din lume. Întreabă de el în unități sau obține-l 100% online”, se arată în anunțul celor de la CEC Bank.

Opțiunile gratuite oferite de CEC Bank

Ce mai trebuie să știe clienții despre acest card? În primul rând VISA Multicurrency este un card în euro, lei, dar și alte valute, obținut online.

Clienții care optează pentru el primesc acasă un card fizic, dar și unul virtual. Cardul virtual poate fi folosit de a doua zi din CEC app – mobile banking.

De asemenea, cu cardul virtual clienții pot face face plăti contactless direct de pe telefon, prin portofelele virtuale Apple Pay sau GPay, iar cardul fizic ajunge acasă în câteva zile, prin curier, la adresa indicată. Iar gratuit, CEC Bank la oferă clienților acces la aplicația CEC app – mobile banking.

Aici, beneficiarii cardului pot vedea câți bani maia u pe el și de asemenea pot face schimburi la curs valutar avantajos. Totul fără  comision lunar de administrare.