Ai acest card de la Raiffeisen Bank? De acum îți acoperă cheltuieli medicale de până la 100.000 de euro. Cum îl poți primi de la bancă, dacă încă nu îl ai în portofel

08 mai 2023
Ai acest card de la Raiffeisen Bank? De acum îți acoperă cheltuieli medicale de până la 100.000 de euro. Cum îl poți primi de la bancă, dacă încă nu îl ai în portofel

Raiffeisen Bank este una dintre cele mai dinamice bănci din România în ultima perioadă. Scandalul Schengen i-a oprit puțin avântul, dar a recuperat masiv în luna aprilie, când a bifat câteva reușite de marketing de mare impact. Una dintre ele este cooptarea lui David Popovici ca imagine a băncii, iar o alta o reprezintă cardul Raiffeisen Visa Platinum Business.

Acesta este primul card din România dedicat antreprenorilor și are foarte multe beneficii. Cei care nu-l au deja pot aplica pentru el pe site-ul Raiffeisen Bank, iar cei care l-au încercat spun că merită într-adevăr.

„Bucură-te de beneficiile cardului Visa Platinum Business oriunde tranzacționezi, de mai mult confort și siguranță în călătoriile de business, precum și de privilegii și oferte exclusiviste pentru shopping, călătorii, divertisment, artă”, transmit cei de la Raiffeisen Bank.

Ce avantaje oferă cardul Raiffeisen Visa Platinum Business

Ai zero costuri pentru plăți la comercianți, access în orice LoungeKey, recuperare TVA extern și asigurare de călătorie atașată.

Cu noul card Visa Platinum Business ai 3 vizite gratuite in LoungeKey, în oricare dintre cele peste 1100 de locații internaționale.

Poți recupera până la 27% din cuantumul plăților efectuate în străinatate, în cadrul deplasărilor în scop de afaceri.

Pentru cheltuieli medicale de urgență beneficiezi de acoperire de până la 100.000 de euro, iar dacă călătoria îți este anulată, poți primi înapoi până la 2.000 de euro.