Ai acest nou card de la CEC Bank? Dacă nu, trebuie să-ți faci rapid. Au comision ZERO pe linie, inclusiv la retrageri în euro și cel mai bun curs valutar. Cum poți aplica online pentru el

04 apr. 2023
Ai acest nou card de la CEC Bank? Dacă nu, trebuie să-ți faci rapid. Au comision ZERO pe linie, inclusiv la retrageri în euro și cel mai bun curs valutar. Cum poți aplica online pentru el

Anul 2022 a fost foarte bun pentru CEC Bank, care a reușit să-și crească activele cu 22 de procente. În plus, în urma scandalului Schengen, foarte mulți clienți ai BCR și Raiffeisen Bank au decis să se mute la renumita bancă românească. Simțind momentul bun, CEC Bank a venit cu foarte multe oferte avantajoase pentru a-și crește și mai mult portofoliul.

Una dintre acestea este cardul VISA Multicurrency – card în euro, lei și alte valute, care poate fi obținut fără niciun drum la bancă, aplicând doar online. Acesta este foarte bun pentru a fi utilizat în special în vacanțe pentru că se poate plăti cu el în orice monedă la un curs valutar extrem de avantajos.

Pentru a intra în posesia unui astfel de card, trebuie să aplicați online și tot procesul poate fi realizat doar în fața calculatorului, completând o serie de date și apoi vei intra într-un apel online și contractul se va semna electronic.

Ce avantaje mai are cardul VISA Multicurrency

Apoi primești un card de debit virtual și un card fizic. Cardul virtual îl vei putea folosi de a doua zi din CEC app – mobile banking. Cu cardul virtual poți face plăti contactless direct de pe telefon, prin portofelele virtuale Apple Pay sau GPay. Cardul fizic îl vei primi în câteva zile, prin curier, la adresa indicată.

CEC Bank oferă și acces gratuit la CEC app – mobile banking, ca să vezi câți bani ai pe card și să faci schimburi la curs valutar avantajos. Totul cu ZERO comision lunar de administrare.

Ai ZERO comision de retragere la orice bancomat din țară și din UE și, în plus, ai retrageri gratuite la orice bancomat din lume pentru primii 1000 lei/lună.