Ai bani în cont la BRD sau vrei să-ți deschizi un cont aici? Mișcarea de excepție făcută de bancă. Toți clienții noi sau vechi trebuie să știe

14 mart. 2023
Ai bani în cont la BRD sau vrei să-ți deschizi un cont aici? Mișcarea de excepție făcută de bancă. Toți clienții noi sau vechi trebuie să știe

Dacă ai credit la BRD și vrei să îl refinanțezi, atunci ar fi bine să știi de oferta pe care banca o are acum în vigoare. E complet gratuit să faci acest lucru.

BRD oferă clienților posibilitatea de a-și refinanța creditele ipotecare. Aceștia pot decide singuri dobânda potrivită pentru nevoile lor, fie una fixă în primii 3-8 ani de creditare și apoi variabilă, fie una fixă pe toată perioada creditului.

Mai departe, clienții trebuie doar să completeze un formular, iar apoi să scaneze niște documente. Dacă totul este în regulă, iar acordul de interogare ANAF are rezultate dorite, atunci aprobarea finală a creditului este primită și ea de client.

BRD anunță că evaluarea imobilului pentru care vrei să îl achiziționezi este gratuită și va fi efectuată de un evaluator desemnat de bancă, astfel încât achiziția să fie una sigură.

Ce trebuie să știi dacă ai un credit ipotecar la BRD

Ce mai oferă cei de la BRD? Dobânzi avantajoase, fie că este vorba despre refinanțarea creditelor imobiliare sau ipotecare de la bancă, sau de la alte bănci precum Raiffeisen Bank, ori BCR.

De asemena, cei de la BRD le transmit clienților că beneficiază și de o reducere la asigurarea de viață dacă iau un credit ipotecar.

”Dacă optezi pentru asigurarea distribuită de BRD, în calitate de agent afiliat al Asiguratorului BRD Asigurări de Viață, beneficiezi de reducere a cotei de asigurare (0.033%, în loc de 0.045%, percepută lunar la soldul creditului tău), care te va proteja în continuare de situațiile neprevăzute în caz de deces sau invaliditate din accident”, spun reprezentanții băncii.

Și asta nu este tot. Clienții BRD care vor să își refinanțezi creditul pot accesa și o sumă suplimentară, de maxim 20% din valoarea creditului, pentru acoperirea unor cheltuieli legate de investiția imobiliară.

Aici putem să introducem cheltuielile cu notarul, care sunt destul de costisitoare.