Ai cartelă reîncărcabilă la Orange? Decizia care i-a revoltat pe clienți. Rămâi instant fără număr de telefon

21 apr. 2023
Ai cartelă reîncărcabilă la Orange? Decizia care i-a revoltat pe clienți. Rămâi instant fără număr de telefon

Fiecare client Orange are dreptul de a alege. Putem încheia un abonament, destul de ieftin pentru a ne bucura de internet, minute naționale și internaționale, sau putem să optăm pentru o cartelă reîncărcabilă, prepay.

S-ar părea că cei de la Orange își doresc ca marea majoritate a clienților să încheie un abonament, având în vedere ultima decizie luată, care probabil va stârni o adevărată revoltă.

Perioada de valabilitate a cartelelor Orange prepay va fi redusă. Astfel, dacă ai optat pentru un astfel de serviciu află că trebuie să ții cont de niște lucruri. Dacă până acum, cartela prepay putea fi utilizată 30 de zile, de acum, acestea vor putea fi folosite doar 21 de zile, adică doar două săptămâni.

Iar acest lucru este valabil și în cazul în care valoarea extraopțiunii aflate în vigoare este mai mare, așa că mare atenție dacă ai cartelă reîncărcabilă.

Decizia luată de Orange România privind cartelele reîncărcabile

Practic, riști să rămâi fără opțiune fără ca măcar să îți dai seama, dacă te-ai obișnuit să reîncarce cartela la o lună de zile. Se poate ceva în acest sens? Răspunsul este da, însă este nevoie să faci câteva lucruri.

Cei de la Orange permit păstrarea perioadei actuale în cazul în care se face o prelungire a ofertei direct din MyOrange, deci și această posibilitate rămâne una valabilă acum.

Și Orange România nu este singurul care a luat o astfel decizie care probabil nu este pe placul multor clienți. La rândul lor, cei de la Vodafone, dar și cei de la Telekom au luat măsuri similare, astfel că dacă cartelă reîncărcabilă la aceste companii, ar fi bine să fii atent la perioada de valabilitate.

Cei de la DIGI RCS-RDS în schimb nu au luat astfel de decizii, cel puțin până acum, așa că rămâne de văzut ce se va întâmpla în perioada următoare.