Ai cont la BRD sau la această bancă? Anunțul de ultimă oră petru toți clienții. Ți se poate bloca cardul

22 ian. 2023
Ai cont la BRD sau la această bancă? Anunțul de ultimă oră petru toți clienții. Ți se poate bloca cardul

Dacă ești client BRD, atunci află că banca a emis o atenționare de ultimă oră referitoare la cardurile active. Ar fi bine să știi ce se întâmplă mai departe.

Din ce în ce mai multe persoane aleg să își țină cardul în portofel, fie el de la Raiffeisen Bank, BRD, ori BCR. Plata cu telefonul, sau cu ceasul inteligent este mult mai simplă, iar în acest mod nu riscăm să ne pierdem cardul.

Tocmai din acest motiv, cei de la BRD s-au concertat pe dezvoltarea unei aplicații, YOU, care să le aducă și mai multe beneficii clienților.

Aplicația YOU este lansată de cea timp, însă este actualizată constant. Ce poți face pe ea? Poți realiza tranzacții și de asemenea, își poți controla cardurile pe care le folosești zilnic.

Ce se întâmplă dacă îți pierzi cardul BRD

Ce se întâmplă însă dacă ne pierdem cardul? Aplicația YOU ne permite să blocăm rapid un acord, emis pe numele nostru. De asemenea,  ne putem recupera și codul PIN, tot din interiorul aplicației.

Mai putem de asemenea să modificăm și limitele zilnice pentru plăți, în doar câteva secunde, mai spun cei de la BRD. Astfel, clienții BRD nu mai au niciun motiv să se deplaseze la bancă și pot salva timp făcând de pe telefon mai tot ce este posibil.

Inclusiv în cazul în care ne pierdem cardul, nu mai este nevoie să ne deplasăm la bancă sau să sunăm pentru blocarea lui. Facem asta online, într-un mod cât se poate de simplu.

”Totul e mai simplu când îți poți gestiona cardurile de debit și credit 100% online: din YOU BRD, poți să îți blochezi cardul, să recuperezi PIN-ul și să modifici limitele zilnice. Așa, salvezi timp, eviți drumurile la bancă și te bucuri de ceea ce contează pentru ține. Găsești aici ghidul pentru gestionarea cardurilor direct din aplicație”, spun cei de la BRD.