Ai cont la CEC Bank sau vrei să-ți faci? Schimbarea importantă făcută de companie. Vești foarte bune pentru clienți

18 ian. 2023
Ai cont la CEC Bank sau vrei să-ți faci? Schimbarea importantă făcută de companie. Vești foarte bune pentru clienți

Românii care au cont la CEC Bank sau cei care vor să-și facă trebuie să știe ultimele măsuri luate de bancă. Schimbările vor avea un impact pozitiv asupra lor.

Românii care au cont la CEC Bank, dar și cei care doresc să treacă la această bancă, trebuie să știe că instituția bancară a decis ca în cazul plăților în lei să apară numele beneficiarului după ce este trecut IBAN-ul.

În acest mod, spune banca, vir fi evitate eventualele greșeli cu privire la trimiterea banilor către un beneficiar greșit.

CEC Bank informează că numai băncile care sunt incluse în proiectul Transfond beneficiază de această schimbare, pentru restul trebuie să fim foarte atenți când introducem IBAN-ul pentru o plată.

CEC Bank a reparat și alte probleme minore

Banca a mai anunțat că pe lângă această schimbare legată de introducerea IBAN-ului, a mai remediat și alte probleme minore în ceea ce privește aplicația pentru telefoanele mobile cu sistem de operare Android și iOS.

Această aplicație se poate descărca gratuit de pe App Store în cazul telefoanelor Apple sau de pe Google Play Store pentru restul telefoanelor, în afară de cele de la Huawei care nu au servicii Google.

De asemenea, este bine ca aplicația pentru telefon să fie descărcată doar prin intermediul acestora, scrie idevice.ro.