Ai cont sau card la BRD? Banca vine cu cea mai bună veste posibilă pentru clienți! Orice român poate accesa oferta în aceste zile

10 mai 2023
Ai cont sau card la BRD? Banca vine cu cea mai bună veste posibilă pentru clienți! Orice român poate accesa oferta în aceste zile

BRD a ajuns pe locul 3 în topul băncilor din România și cu toate că la un moment dat au apărut ceva probleme cu divizia de asigurări, lucrurile merg bine pe zona de banking. Și pentru că în această perioadă tulbure pentru sistemul bancar, toate companiile din domeniu vin cu oferte tentante, BRD nu putea face excepție.

De la începutul lunii mai, BRD a introdus așadar posibilitatea de refinanțare a creditelor ipotecare/ipotecare în lei, obținute inițial de la alte bănci.

Oferta băncii include o dobândă de 5,99%, care este fixă pentru primii trei ani, urmată de o dobândă variabilă de IRCC+2,5%.

Intenția acestei oferte este de refinanțare a creditelor imobiliare/ipotecare de la alte bănci și rămâne valabilă pentru o perioadă de trei luni, începând cu data de 2 mai și încheindu-se la 1 august 2023, scrie zf.ro.

BRD, cea mai bunp veste pentru clienți: dobândă fixă de 5,99% în primii trei ani

Prin refinanțarea unui credit de investiții imobiliare de la o altă bancă cu un credit Habitat de la BRD în valoare de 264.000 lei, care se rambursează în 360 de rate lunare egale, pe o perioadă de 30 de ani, se garantează o dobândă fixă de 5,99% pentru primii trei ani, iar după aceea, dobânda devine variabilă (2,5% IRCC).

Pentru persoanele fizice care primesc venituri de la BRD, DAE poate ajunge până la 8,49%. Rata lunară inițială se ridică la aproape 1.670 de lei.

Lansarea de către BRD a acestei oferte de refinanțare ipotecară vine într-o perioadă în care creditarea retail, ipotecară și de consum este în scădere din cauza creșterii dobânzilor.