Ai contract cu ENEL? Anunț oficial legat de facturi. Puteți plăti mai puțin, dacă respectați această condiție importantă

05 mai 2023
Ai contract cu ENEL? Anunț oficial legat de facturi. Puteți plăti mai puțin, dacă respectați această condiție importantă

Românii care au contract cu ENEL trebuie să fie la curent cu toate informațiile pe care compania le pune la dispoziția lor.

Recent, ENEL a venit cu noi informații cu privire la măsura eșalonării plății facturilor, despre care nu mulți români știu. În acest mod, spune unul dintre cei mai mare furnizori de energie și gaze naturale din România, cei care se află în imposibilitatea plății întregii sume pot apela la acestă metodă.

ENEL spune că românii care doresc să plătească eșalonat trebuie să achite, în prealabil, 30% din valoarea totală a facturii. Concret, trebuie trimisă către companie o cerere scrisă alături de dovada achitării sumei.

ENEL anunță care sunt actele de care ai nevoie pentru a beneficia de plata eșalonată a facturii

ENEL a mai precizat că pe lângă cererea în scris și dovada plății a 30% din factura totală, mai este nevoie și de o copie după actul de identitate, pentru persoane fizice, sau după CUI, pentru persoane juridice.

”Pentru plata eşalonată a facturii de electricitate trebuie să achiţi un avans de 30% din valoarea totală a facturii/lor, apoi să ne transmiţi o cerere scrisă, împreună cu copia dovezii de plată şi copia actului de identitate dacă eşti persoană fizică sau copia CUI dacă eşti persoană juridică.

Acestea ni le poţi transmite rapid din contul MyEnel sau prin formularul de contact online. Facturile la energie electrică și gaze naturale pot fi plătite online prin intermediul partenerului ING, utilizând un card VISA sau Mastercard de la orice bancă din România sau străinătate”, arată reprezentanții companiei.