Ai contract cu ENEL, ENGIE sau E-ON? Produsul de la LIDL care-ți scade considerabil factura la gaze. Englezii îl folosesc intens și este foarte ieftin

17 ian. 2023
Ai contract cu ENEL, ENGIE sau E-ON? Produsul de la LIDL care-ți scade considerabil factura la gaze. Englezii îl folosesc intens și este foarte ieftin

Românii care au contract cu ENEL, ENGIE sau E-ON ar putea să își scadă considerabil facturile la energie, cu ajutorul acestui produs. Englezii au fost deja cuceriți de acest produs.

Explozia prețurilor la energie din această perioadă i-a determinat pe oameni să găsească fel de fel de soluții pentru a nu suferi de frig fără a da bani grei pentru plata facturilor.

Un produs vândut de LIDL a reușit deja să facă acest lucru, iar englezii se arată super mulțumiți de el. Este vorba despre o lenjerie de pat încălzită care se vinde cu 23 de lire sterline, aproximativ 128 de lei.

Englezii, ca mulți alți oameni de altfel, au trecut la o nouă metodă de încălzire, fiind vorba despre ”încălzirea persoanei, nu a casei”. Această metodă a dus la creșterea vânzărilor de pături electrice.

Presa britanică scrie că pătura de la LIDL costă 2 p/oră pentru a funcționa, respectiv 5,60 de lei. Dacă pătura este funcțională pentru o perioadă de 8 ore de dormit, atunci va costa 16 pence, respectiv 89.58 de lei, cu mult mai puțin față de un boiler de 24KW. Acesta costă 22,08 lire sterline, respectiv 122,79 de lei.

Românii care au contract cu ENEL, ENGIE sau E-ON pot avea facturi mult mai mici

Din păcate, magazinele LIDL din România nu vând încă acest produs, însă dacă ar face-o ar fi la fel de căutat ca în Marea Britanie, iar cei care au contract cu ENEL, ENGIE sau E-ON ar putea avea facturi mult mai mici.

Totuși, avem și în România diferite modele de pături electrice la care putem apela, doar că prețul lor începe de la 159 de lei și pot ajunge ușor la 200 de lei.

Tags: