Ai contract cu ENEL pentru energie electrică? Atunci trebuie să trimiți urgent acest document pentru a avea prețul plafonat. Facturile vor sări în aer, în caz contrar

01 feb. 2023
Ai contract cu ENEL pentru energie electrică? Atunci trebuie să trimiți urgent acest document pentru a avea prețul plafonat. Facturile vor sări în aer, în caz contrar

Românii care au contract cu ENEL pentru energie electrică trebuie să trimită imediat acest document pentru a beneficia în continuare de plafonarea prețurilor la curent.

Românii care au contract cu ENEL pentru energie electrică și fac parte din categoria celor care trebuie să completeze o declarație pe propria răspundere pentru a beneficia de plafonarea prețurilor au parte de noi informații cu privire la acest aspect din partea companiei.

Toți clienții non-casnici care primesc energie din partea ENEL și care doresc facturi mai mici trebuie să completeze un formular pentru ca plafonarea să fie aplicată.

ENEL vine cu noi detalii pentru clienții non-casnici

”Clienții noștri non-casnici care sunt nevoiți să ne transmită anumite date astfel încât să beneficieze de plafonarea prețurilor la energie electrică și gaze naturale, conform prevederilor legale în vigoare, o pot face prin completarea fomularului online de aici. Dacă te numeri printre clienții noștri non-casnici, este nevoie să completezi formularul respectiv doar dacă te încadrezi în categoriile menționate.

Dacă te încadrezi într-una dintre categoriile prevăzute în lege și ne-ai trimis deja o solicitare și o declarație pe propria răspundere ca să beneficiezi de plafonare, iar acestea au fost înregistrate în perioada 1 septembrie – 16 decembrie 2022, nu mai este nevoie să completezi formularul online”, arată ENEL.

Compania mai spune că link-ul pentru completarea formularului se găsește pe site-ul oficial ENEL.