Ai contract cu ENEL? Poți plăti factura la jumătate față de acum! Anunț pentru toți clienții. Care este prețul corect: verificați aceste detalii urgent

04 mai 2023
Ai contract cu ENEL? Poți plăti factura la jumătate față de acum! Anunț pentru toți clienții. Care este prețul corect: verificați aceste detalii urgent

Dacă ai un contract pentru energie cu cei de la ENEL, ar fi bine să știi care sunt tarifele reale de acum. Factura ta lunară poate fi una cu mult mai mică. Cum este posibil acest lucru? Vei afla în rândurile de mai jos. 

Deși mulți clienți beneficiază de plafonarea prețurilor la facturile lunare, o mare parte dintre ei nu știu cât au în realitate de plătit, dar și ce au de făcut. Iar lucrurile evident că nu aveau cum să rămână așa.

Iată că ENEL România îi ajută cu câteva detalii interesante. Clienții casnici care beneficiază de acest avantaj se bucură de un preț final facturat plafonat de 0,80 lei, asta însă doar în anumite condiții.

De cealaltă parte, clienții care au un consum de energie care ajunge chiar și până la 300 kWh lună ajung să plătească un preț de 1,3 lei/kWh, cu TVA inclus.

Anunțul oficial al ENEL România pentru clienții care au facturi plafonate

De asemenea, cei de la ENEL România mai aduc și alte clarificări importante de care clienții ar fi bine să țină cont la factura lunară, pentru a nu exista nelămuriri.

”Care sunt categoriile de clienți casnici care beneficiază de preț final facturat plafonat de 0,80 lei /kWh (TVA inclus) ? Prețul final facturat plafonat de 0,80 lei (TVA inclus) se aplică clienților casnici al căror consum lunar facturat la locul de consum este cuprins între 100,01 și 255 kWh; consumul de energie electrică cuprins între 255 și 300 kWh/lună se facturează la prețul de maximum 1,3 lei/kWh, cu TVA inclus.

Care sunt categoriile de clienți casnici care beneficiază de preț final facturat plafonat de 1,3 lei /kWh (TVA inclus) ? Prețul final facturat plafonat de 1,3 lei (TVA inclus) se aplică clienților casnici al căror consum lunar la locul de consum este mai mare de 300 kWh/lună”, se mai arată în anunțul celor de la ENEL România privind facturile plafonate.