Ai contract cu ENEL și vrei să plătești un preț mai mic la curent? Completează acest formular și factura va fi scăzută automat

22 ian. 2023
Ai contract cu ENEL și vrei să plătești un preț mai mic la curent? Completează acest formular și factura va fi scăzută automat

Românii care au contract cu ENEL ar trebui să știe cea mai recentă atenționare emisă de către această companie.

Cel mai mare furnizor de energie electrică și gaze naturale a emis o atenționate pentru toți clienții săi cu privire la plafonarea prețurilor pentru clienții casnici.

ENEL spune că românii pot avea prețul plafonat la maxim 0,68 lei/kWh, doar dacă au un consum lunar de maxim 100 kWh.

De preț plafonat vor beneficia și românii care au dispozitive sau aparate medicale, dar și clienții care au în întreținere cel puțin trei copii cu vârsta de până în 18 ani sau până în 26 de ani dacă urmează o formă de învățământ.

ENEL a mai precizat că și familiile monoparentale vor putea beneficia de plafonarea prețului la energie electrică.

Totuși, pentru anumite categorii exisă anumite condiții pe care trebuie să le respecte pentru a beneficia de plafonare.

ENEL a venit cu un anunț despre plafonare pentru toți clienții

ENEL spune că prețul final facturat plafonat pentru clienții care au dispozitive sau aparate medicale se va face doar dacă medicul specialist va confirma situația. De asemenea, este nevoie de depunerea unei cereri către furnizor.

Pentru a beneficia de prețul plafonat, clienții care au în întreținere cel puțin trei copii și familiile monoparentale vor trebui să depună o cerere și o declarație pe propria răspundere.

Aceste trei categorii trebuie să trimită, suplimentar, o copie după contractul de închiriere, dacă stau cu chirie.