Ai cumpărat acest produs de la LIDL? Iată ce a pățit o femeie. Mulți au rămas șocați

31 mart. 2023
Ai cumpărat acest produs de la LIDL? Iată ce a pățit o femeie. Mulți au rămas șocați
Sursa foto: K. Mitch Hodge on Unsplash

Magazinele LIDL sunt apreciate nu doar în România ci și peste hotare, datorită ofertelor săptămânale, dar și a gamei largi de produse, de la electrocasnice, până la accesorii, produse alimentare, dar și haine.

O femeie din Germania însă a trăit pe pielea ei o experiență care nu o va mai trimite în magazinele LIDL, sau cel puțin asta se înțelege din povestea ei.

La recomandarea unui prieten, femeia respectivă a mers la un magazin LIDL din Germania, unde a achiziționat un tip de paste. În momentul în care le-a preparat însă, rezultatul a fost unul revoltător, spune ea.

Pentru ca alți clienți LIDL să nu ajungă în aceeași situație, femeia a decis să împărtășească întreaga experiență, așa că a publicat pe Twitter toate cele întâmplate.

Dacă pe ambalaj sau în reclame, pastele de la LIDL păreau extrem de apetisante, iată că în realitate, produsul nu doar că nu arăta așa, dar nici gustul nu era cel așteptat.

Ce paste a cumpărat femeia? Vorbim despre niște tăieței cu un sos instant din patru tipuri de brânză care se prepară foarte repede. Și nu puțini sunt cei care aleg astfel de produse, având în vedere că nu necesită mult timp în bucătărie.

Mesajul revoltător al unei cliente LIDL din Germania

Femeia a publicat pe contul său de Twitter o imagine cu pastele respective, a lăsat o recenzie proastă celor de la LIDL și a lansat și un avertisment.

Ce a nemulțumit-o, de fapt? Aceasta povestește că sosul respectiv a rămas dur, așa că nu s-a putut bucura pe deplin de respectivele paste.

Mai mult de atât, sosul, pe eticheta căruia scria că este făcut din patru tipuri de brânză nici măcar nu avea gust de brânzeturi, povestește femeia, revoltată.

Iar postarea ei a atras un val de reacții. Nu puțini sunt cei care au ajuns să fie șocați de experiența femeii. Au fost de asemenea și internauți care au recunoscut că au pățit același lucru, cu aceeași produs.

De asemenea, unele persoane i-au recomandat femeii să renunțe la astfel de mâncăruri și mai degrabă să dea o comandă la un restaurant, sau să le prepare acasă.