Alina Gorghiu, cea mai mare gafă posibilă. Viorica Dăncilă era mic copil. Cinism greu de imaginat: „Dacă mori, o faci pentru tine”

22 oct. 2021
Alina Gorghiu, cea mai mare gafă posibilă. Viorica Dăncilă era mic copil. Cinism greu de imaginat:

Greu de crezut că o persoană care a condus unul dintre cele mai puternice partide politice din România poate da dovadă de atâta cinism și chiar prostie. Alina Gorghiu, cea care a reușit să îngroape PNL, atunci când a deținut postul de președinte a formațiunii a avut o remarcă de-a dreptul halucinantă pe pagina ei de facebook.

Alina Gorghiu este foarte apropiată de Florin Cîțu. De altfel, ea este cea care l-a adus pe acesta în PNL, fiind bun prieten cu soțul său, Lucian Isar. În acest context, deși marginalizată pentru gafele făcute de-a lungul timpului, a revenit din nou în prim plan.

În trecut, ea a fost intens promovată de Klaus Iohannis, care a și propulsat-o spre cele mai înalte funcții. Tot el i-a cerut și demisia, dar după o perioadă de pauză, ea a revenit în forță în campanie președintelui pentru alegerile prezidențiale.

Alina Gorghiu, gafă colosală

Acum este din nou foarte vocală și speră să prindă postul de președinte al Senatului, adică să devină al doilea om în stat. A mai încercat, dar fără succes. Jurnalistul Mircea Marian a surprins într-o postare pe facebook cea mai mare gafă pe care a făcut-o aceasta. Îi dă clasă chiar și Vioricăi Dăncilă.

Alina Gorghiu: „Dacă mori, o faci pentru tine, pentru sănătatea ta…” :)))))) Mori pentru sănătatea ta???? WTF????
Vă dați seama că această cat*strofă ne-naturală a condus PNL, iar acum e un soi de eminență cenușie pe la partid??? Cu ea vrem să relansăm vaccinarea???

Să vină Dăncilă, că măcar aia se rușina, se scuza….Nu se poate, nu se poate, nu ai cuvinte…
PS: Mulțumesc colegilor de la Podul și lui Razvan Gheorghe pentru info, de la ei am cules-o.”, a scris Mircea Marian pe facebook.