Andreea Bălan și Jean Gavril de la America Express, imagini interzise! Ce s-a întâmplat între cei doi, deși el este căsătorit. Totul a fost făcut public

31 ian. 2023
Andreea Bălan și Jean Gavril de la America Express, imagini interzise! Ce s-a întâmplat între cei doi, deși el este căsătorit. Totul a fost făcut public

Sezonul 5 Asia Express, numit acum America Express a adus cifre foarte bune de audiență pentru Antena 1. Cei mai fierbinți concurenți sunt de departe Andreea Bălan și Jean Gavril, care au tot timpul ceva de împărțit. Curg acuzațiile de ambele părți, însă la bază ar fi o idilă care nu s-a concretizat niciodată.

Sursele ShowBlitz.ro au dezvăluit că Andreea Bălan ar fi fost atrasă de Jean Gavril și tocmai de aceea ea l-ar fi înțepat pe tot parcursul show-ului. De altfel, povestea ar fi cea mai veche, încă din perioada Dancing on Ice: Vis în doi, emisiune de dans pe gheață, prezentată tot de Irina Fodor.

Jean Gavril chiar a vorbit despre acest lucru în cadrul unor testimoniale. De precizat că artistul este căsătorit și nu s-a gândit niciodată la Andreea Bălan ca la altceva decât o colegă de show. Sau cel puțin asta susțin sursele noastre.

”Ea îmi poartă pică încă de la Dancing on Ice, de când patinam. La Dancing on ice o cunoscusem pe Andreea Bălan. Ea îmi fusese rezervă și cumva ne dăduse de înțeles că abia așteaptă să ne accidentăm noi, unul-altul, ca să intre ea în locul nostru. Și m-am întrebat: ce fel de om ești ca să faci așa ceva? Ne-am dat seama că este și bătăioasă, și supercompetitivă, dar este și rea. E puțin maniacă, vrea să ia numai podium, numai locul unu. (…) Ea e genul de persoană care vine cu atitudinea: eu o să câștig, voi sunteți cei mai fraieri”, a spus Jean Gavril la testimonialele America Express.

Andreea Bălan, îndrăgostită de Jean Gavril?

Artistul nu s-a oprit aici și spune că Andreea Bălan chiar l-a declarat dușman, fiind cel mai puternic competitor. În realitate, la final se va dovedi că lucrurile nu au fost chiar așa pentru că potrivit surselor ShowBlitz.ro, acesta nu a ajuns în ultimii 3.

„Nu e ușor nici pentru mine, însă eu am judecat altfel. Pentru că am fost declarat cumva dușman și cel mai puternic competitor al persoanei respective, eu nu am nimic cu ea și vreau să aflu cu ce am supărat-o sau deranjat-o de m-a declarat dușman. Îi dau ocazia să participe cu noi la cursa pentru ultima șansă”, a mai spus cântărețul la „America Express”.

Andreea Bălan a ținut și ea să intervină. Aceasta a încercat să atenueze lucrurile, fiind destul de blândă cu artistul, de la care nu a găsit deloc înțelegere.

”Unde te-am declarat?! Ți-am zis doar că mi-ai luat o priză. Cineva i-a transmis greșit lui Jean că el ar fi dușmanul meu. El este doar un competitor ambițios”, a spus Andreea Bălan.