Anunț pentru toți clienții Dedeman! Aceste produse se dau aproape gratis! Oferta e limitată! Când începe Black Friday?

11 nov. 2022
Anunț pentru toți clienții Dedeman! Aceste produse se dau aproape gratis! Oferta e limitată! Când începe Black Friday?

Evident, și magazinele Dedeman se pregătesc de Black Friday, însă clienții vor avea la dispoziție mai mult de o zi pentru a-și achiziționa produsele mult dorite.

Toți marii retaileri, precum eMag, Alex, Carrefour și nu numai profită de Black Friday și vin cu fel de fel de promoții, iar clienții sunt cu ochii în patru. Dacă îți dorești însă ceva de la Dedeman și vrei să te bucuri de cel mai mic preț, iată că mai ai foarte puțin de așteptat.

Conform anunțului făcut de reprezentanții magazinelor, Black Friday la Dedeman începe pe 11 noiembrie și ține până pe 20 noiembrie, adică zece zile.

În această perioadă, toți clienții interesați să își renoveze apartamentul, sau care vor câteva accesorii noi pentru casă, o vor putea face, la prețuri cât se poate de mici.

Cei de la Dedeman mai transmis și că ofertele lor vizează mobila pentru living și bucătărie, scule și unelte, construcții, sanitare, dar și alte produse, așa că nu nu ai absolut niciun motiv pentru care să nu profiți din plin.

Black Friday la Dedeman se întinde pe o perioadă de 10 zile

Să nu uităm că cei de la Dedeman au grijă să își impresioneze clienții lunar. Astfel, oricând ajungi în magazinele din întreaga țară, cu siguranță vei găsi ceva produse la ofertă.

De Black Friday însă, anumite lucruri devin atât de ieftine încât nu ai cum să ratezi astfel de oferte. Mai mult de atât, pentru că reducerile se aplică pentru o perioadă de zece zile, clienții Dedeman vor avea suficient timp la dispoziție pentru a alege ceea ce au nevoie.

Cu toate astea, stocurile sunt limitate, drept urmare, dacă îți dorești un produs, recomandat ar fi să îl achiziționezi cât mai repede. Oferta de Black Friday va fi valabilă atât în magazine, cât și pe site-ul oficial Dedeman, au mai transmis reprezentanții magazinului.