Anunț pentru toți clienții LIDL. Ce schimbare de mare impact pregătește retailerul. E valabil în toată țara

24 ian. 2023
Anunț pentru toți clienții LIDL. Ce schimbare de mare impact pregătește retailerul. E valabil în toată țara

LIDL România anunță o schimbare majoră de ultimă oră care este valabilă în toate magazine din țară. Începând cu 23 ianuarie, clienții LIDL vor avea parte de o surpriză.

Știm prea bine că cei de la LIDL își țin constant clienții cu schimbările pe care le fac. De această dată, veștile sunt cât se poate de bune, iar cu siguranță mulți clienți vor fi extrem de încântați de noile oferte.

Despre ce este vorba și ce trebuie să știm? În magazinele LIDL vei putea să găsești noi produse speciale, începând cu data de 23 ianuarie. Vorbim despre produsele în stil grecesc, de la Eridanous, care nu sunt disponibile mereu în România, iar asta nu este tot.

Astfel, dacă vrei să te bucuri de o experiență grecească, ar fi bine să ajungi în magazinele LIDL de săptămâna viitoare. Conform noului catalog publicat de retailer, te așteaptă oferte speciale.

Prețuri mici, produse promoționale, dar și alte oferte care nu merită ratate. Mare atenție însă pentru că toate aceste lucruri sunt limitate.

Ofertele LIDL, valabile doar până la 1 februarie

Ofertele LIDL din catalog sunt valabile doar până la 1 februarie, evident, în limita stocului disponibil, așa că dacă vrei produse grecești sau vrei să te bucuri de prețuri reduse la produsele preferate, ar fi bine să te grăbești.

Produsele și ofertele sunt valabile în toate magazinele LIDL din România, drept urmare, oricine poate să meargă pentru a le achiziționa.

De asemenea, LIDL mai anunță și hăinuțe și accesorii noi pentru copii, dar și alte surprize, pe care evident, le poți vedea doar dacă dai o tură prin magazin începând cu 23 ianuarie.

”Răsfoiește revista online și descoperă ofertele din perioada 23-29.01.2023. Ți-am pregătit: delicii în stil grecesc #Eridanous, bunătăți #BIO, hăinuțe și accesorii pentru cei mici … și multe alte surprize pentru întreaga familie!”, se arată în anunțul celor de la LIDL.