Banca Transilvania dă câte 150 de lei clienților vechi sau noi! Iată ce trebuie să faci imediat. Primești banii instant

29 ian. 2023
Banca Transilvania dă câte 150 de lei clienților vechi sau noi! Iată ce trebuie să faci imediat. Primești banii instant

Ești client la Banca Transilvania sau au în plan să fii unul? Trebuie să știi neapărat de oferta prin care Banca Transilvania îți dă 150 de lei. Cum este posibil acest lucru? Foarte simplu.

Banca Transilvania are în desfășurare o campanie, însă timpul este limitat, așa că doar în perioada 25-31 ianuarie te poți bucura de cei 150 de lei.

Ce ai de făcut? Să ai cardul STAR de la Banca Transilvania, iar banca îți dă 150 de lei în puncte, sau mile de bonus pe cardul de cumpărături.

Ce trebuie să știi despre cardul STAR de la Banca Transilvania? Costă 20 de lei emiterea cardului STAR Forte și 100 de lei emiterea cardului STAR Gold.

De asemenea, banca îți dă 10 lei în puncte STAR la prima plată cu cardul, la cumpărături, iar lucrurile nu se opresc aici. Acest card vine și cu 18 rate fără dobândă și fără comisioane, dar și cu sume atractive, după cum spune reprezentanții băncii.

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de cardul STAR GOLD

”Până la 18 RATE fără dobândă și fără comisioane

Suma maximă: 25.000 lei pentru STAR Forte și 50.000 lei pentru STAR Gold

Aduni puncte STAR în peste 20.000 de magazine partenere la plata prin terminal (POS) Banca Transilvania

Ai asigurare de călătorie și acces în saloanele Business din Aeroporturile București și Cluj-Napoca cu STAR Gold”, se arată în oferta celor de la Banca Transilvania.

Cine poate să primească cardul STAR? Cei care au cetățenie română și care nu au restanțe la credite. De asemenea, trebuie să ai un venit lunar de minim 800 de lei pentru card STAR Forte și 4.000 de lei pentru cardul STAR Gold.

De asemenea, o altă condiție este să fii salariat de minim 3 luni la actualul loc de muncă. Poți opta totodată pentru limita de creditare minimă de 2000 lei pentru STAR Forte și 4000 de lei pentru STAR Gold, mai spun cei de la Banca Transilvania.