Banca Transilvania dă câte 200 de lei clienților. Banii se pot folosi oricum. Trebuie doar să bifezi asta pe card

04 mai 2023
Banca Transilvania dă câte 200 de lei clienților. Banii se pot folosi oricum. Trebuie doar să bifezi asta pe card

Banca Transilvania vine la înaintare cu o ofertă de nerefuzat. Clienții pot să primească bani și nu au nimic complicat de făcut. Atenție mare pentru că oferta e limitată.

Banca Transilvania știe cum să atragă noi clienți, dar și cum să îi țină aproape pe cei vechi. De această dată, banca vine cu o ofertă pe care pur și simplu nu ai cum să o refuzi.

Clienții de la Banca Transilvania au șansa să acumuleze puncte Star și să le transforme în bani. În primul rând trebuie făcut un card Start Forte, iar mai apoi te bucur și de beneficii.

Cardul trebuie făcut, mare atenție, până la data de 5 mai pentru a profita de această opțiune. De asemenea, când accesezi acest card trebuie să adaugi codul STARx200.

Cum primești 200 de lei de la Banca Transilvania

Mai apoi, cardul tău de credit va avea 200 de lei în plus în el, pe care poți să îi folosești fără probleme oricând dorești. Iar seria avantajelor nu se oprește doar aici.

Banca Transilvania îi invită pe clienți pe site-ul oficial pentru a afla cât mai multe lucruri despre avantajele unul astfel de card, care poate fi obținut într-un mod simplu.

”Ai 200 de lei din STAR(t), în puncte Star, dacă îți faci cardul până pe 5 mai. Nu uita să adaugi codul STARx200. Cardul de credit este un instrument de plată numit și card de cumpărături, prin care ai acces la o linie de credit oferită de bancă.

Ai parte de multe avantaje la cardul de credit precum posibilitatea de plată în rate fără dobândă la magazinele partenere în programul STAR. Practic, la fiecare plată, pe care nu o efectuezi în rate, cu un card STAR BT în țară sau în străinatate, beneficiezi de puncte STAR* oferite de bancă și / sau comerciant”, anunță cei de la Banca Transilvania.