Banca Transilvania dă lovitura anului! Ce oferă clienților care se mută cu salariul aici? Un avantaj greu de refuzat

02 feb. 2023
Banca Transilvania dă lovitura anului! Ce oferă clienților care se mută cu salariul aici? Un avantaj greu de refuzat

Banca Transilvania vine cu vești foarte bune pentru români. Pentru a beneficia de această ofertă, însă, este nevoie să fii client al băncii.

Banca Transilvania a venit cu vești bune pentru clienții băncii, precizând care sunt beneficiile de care poți avea parte dacă ai salariul la această bancă. Reprezentanții companiei spun că cei care au salariul aici nu vor trebui să plătească comisioane de încasare. Astfel, oamenii nu vor primi venituri nici măcar cu o monedă mai puțin.

De asemenea, reprezentanții băncii mai spun că nu se percepe comision pentru deschiderea, administrarea sau închiderea contului.

În plus, mai spune Banca Transilvania, românii cu salariul aici beneficiază de o dobândă preferențială la toate creditele.

„Ce beneficii am dacă aleg să-mi încasez salariul la BT? Ei bine, ai o grămadă! Fii atent:

  1. Nu ți se percepe nici un comision de încasare a salariului. Practic, cât ai salariul, exact atât primești, nici o monedă mai puțin
  2. Nu ai comision pentru deschiderea, administrarea sau închiderea contului. Practic scapi de ele în cea mai mare parte a timpului;
  3. Ai dobândă preferențială la credite. Yep, yep, yep! Chiar la toate!”, arată Banca Transilvania.

Banca Transilvania dă lovitura anului și vine cu o ofertă de nerefuzat

Banca Transilvania a mai precizat că, pentru a beneficia de aceste avantaje, este necesar ca între angajatorul oamenilor și oficiul bancar să existe o convenție de livrare a salariilor.

„Și singura condiție pentru toate aceste avantaje e că între noi și angajatorul tău să existe o convenție de virare a salariilor. Cool, nu?”, arată Banca Transilvania într-un mesaj pe site-ul oficial.

Banca Transilvania mai spune că depunerile de numerar în contul persoanelor fizice, efectuate la ghișeul băncii de terțe persoane este 10 lei/depunere, însă depunerile de numerar în contul persoanelor fizice, efectuate la ghișeul băncii de titular, împuternicit sau delegat, la fel ca și cele efectuate cu card BT, prin intermediul terminalelor existente în unitățile BT costă 0 lei.

Depunerile de numerar în monedă metalică pentru sumele ce depășesc 100 monede/depunere costă 2% din suma depusă.

Eliberare de numerar de la ghișeul unităţii BT din cont curent în lei este 0,5%, min. 5 RON pentru sume între 0 – 50.000 RON, 1% pentru sume între 50.000,01 – 499.999,99 RON și de 1,5% pentru sume de peste 500.000 RON.

Eliberare de numerar de la ghișeul unităţii BT din cont de alocații este 0 lei, la fel și pentru sumele trase din cont.