BCR, lovitură supremă pentru Raiffeisen Bank. Toți clienții sunt vizați. E complet GRATUIT

21 ian. 2023
BCR, lovitură supremă pentru Raiffeisen Bank. Toți clienții sunt vizați. E complet GRATUIT

Cei de la BCR știu cum să își atragă clienții. Astfel, concurența, precum Raiffeisen Bank, ori ING Bank nu prea are șanse în fața acestora.

Ce ofertă au cei de la BCR? Cardurile George care sunt complet gratuite și care oferă beneficii pe măsură clienților. Retrageri de numerar fără niciun fel de comision, avantaje la cumpărături, dar și în timpul unei vacanțe, iar ăsta este doar începutul.

Există trei tipuri de astfel de carduri. Vorbim despre George Standard, Card Platinum Premium și Card Gold Premium. Ce beneficii oferă fiecare în parte? Ați putea să rămâneți surprinși.

În primul rând, cardul George Standard oferă retrageri de numerar fără comision de la orice ATM din România și din străinătate, dar și un curs de schimb preferențial în euro in limita maximă a 500 euro/lună

De cealaltă parte, cei care vor un card Gold Premium trebuie să știe că beneficiază de asigurare de călătorie inclusă, acces Business Lounge aeroport în București și Cluj, dar și de lipsa comisioanelor  pentru retrageri de numerar la orice ATM din România și din străinătate

Ofertă de nerefuzat din partea celor de la BCR

De asemenea, clienții primesc și banii înapoi la cumpărături, prin Moneyback.

Spre deosebire de primul card, aici, cursul de schimb preferențial est Eintracht limita maximă a 1000 euro/lună. De asemenea, clienții beneficiază și de lipsa unui comision pentru plăți în lei prin George către orice bancă din România

La cardul Platinum Premium, clienții BCR beneficiază de sigurare de călătorie inclusă, acces Business Lounge aeroport în București, Cluj, Timișoara și în peste 1.300 de saloane VIP ale aeroporturilor din întreaga lume.

De asemenea, cei care optează pentru un astfel de card mai beneficiază și de un curs de schimb preferențial în euro in limita maximă a 2000 euro/lună.

La acesta se mai adaugă și bani înapoi la cumpărături, prin Moneyback, spun cei de la BCR.