BCR oferă GRATUIT aceste servicii. Lovitură pentru Banca Transilvania! Toți clienții noi și vechi sunt vizați. Totul se face online

04 mai 2023
BCR oferă GRATUIT aceste servicii. Lovitură pentru Banca Transilvania! Toți clienții noi și vechi sunt vizați. Totul se face online

Dacă obișnuiești să călătorești des, faci cumpărături, sau vrei să îți pui niște bani deoparte, atunci cei de la BCR te ajută să faci acest lucru, gratuit.

Cei de la BCR vin la înaintare cu o ofertă dificil de refuzat. Vorbim despre contul George care poate fi solicitat 100% online și mai mult de atât, nu prevede comisioane, adică este gratuit să îl deschizi. BCR vrea să preia din nou locul de lider de pe piața bancară, care acum este ocupat de Banca Transilvania.

Ce trebuie să știi despre contul George? Are trei beneficii importante: finanțe, călătorii și shopping. Ce înseamnă asta? Contul George pentru finanțe prevede două carduri George Standard suplimentare gratuite, dar și zero comision pentru administrare.

Mai mult de atât, cu ajutorul lui realizezi plăți instant sau plăți recurente 100% online.

De cealaltă parte, contul George pentru voiaj aduce și mai multe beneficii. Conform celor de la BCR, cu un astfel de cont poți să faci retrageri de numerar la orice ATM din lume cu 0 comisioane.

Oferta gratuită de la BCR care nu trebuie refuzată

De asemenea, beneficiezi de asigurare de călătorie inclusă și access la VIP, dar și de acces la Business Lounge în aeroport.

Contul George pentru shopping este și mai atractive, în special dacă obișnuiești să mergi des la cumpărături. Conform celor la BCR, cu un astfel de cont poți să primești bani înapoi la cumpărături.

Mai mult de atât, poți să alimentezi contul instant, de pe un alt card și bonus ai și rată de schimb valutar preferențială pentru Euro.

Toate aceste lucruri, gratuit, fără niciun comision și online, după cum spun cei de la BCR. Mai trebuie să știi că există trei tipuri de card George, iar fiecare vine cu avantajele lui

Este vorba despre cardurile George Standard, George Platinum și George Gold, pe care de asemenea le vei obține cu un simplu click, într-u mod foarte simplu, fără prea mult timp pierdut în sucursale.