BCR preia clienții Raiffeisen Bank? Anunț de ultimă oră la 5 luni de la scandalul Schengen

05 mai 2023
BCR preia clienții Raiffeisen Bank? Anunț de ultimă oră la 5 luni de la scandalul Schengen

BCR și Raiffeisen Bank au fost băncile austriece grav afectate de scandalul Schengen. Mulți clienți au renunțat la serviciile lor, însă alții au continuat să colaboreze cu cele două instituții bancare.

Iată că acum, BCR face din ce în ce mai mulți pași în față și eclipsează Raiffeisen Bank. De această dată, banca vine cu sfaturi pentru clienții care vor să facă investiții.

Raiffeisen Bank pe de altă parte nu oferă astfel de avantaje, asfel că cei de la BCR s-ar putea să atragă un număr și mai mare de clienți.

Și totuși ce ne învață cei de la BCR? Să știm ce alegeri financiare să facem, astfel încât să ne fie din ce în ce mai bine. Clienții băncii sunt invitați în holurile BCR unde pot să facă sesiuni gratuite de diagnostic financiar alături de specialiști.

Înainte de a face acest lucru însă, clienții sunt invitați să își facă o programare. Acest lucru poate fi făcut atât online, pe site-ul oficial al BCR, cât și din aplicația George pusă la dispoziție tot de bancă, extrem de simplu de utilizat.

Ce le oferă BCR România clienților săi

„Să fii inteligent cu alegerile tale financiare e o formă de schimbare în bine. Pentru tine. În doar 20 minute la BCR poți deprinde o serie de principii bune pentru o viață întreagă.

În hub-urile BCR, poți face sesiuni gratuite de diagnostic financiar alături de colegii noștri. Îți poți face o programare aici 👉🏼 https://www.bcr.ro/ro/retea-unitati1/programare sau direct din📱George”, se arată în anunțul celor de la BCR România.

Să nu uităm că în ultima perioadă, banca a tot lansat numeroase programe de educație financiară, astfel încât clienții să aibă parte de o experiență cât mai plăcută și să cunoască avantajele, dar și dezavantajele anumitor investiții, lucruri pe care alte bănci din România nu le fac.