Boala gravă cu care a fost diagnosticat Liviu Dragnea. Se mai căsătorește cu Irina Tănase? Decizia pe care a luat-o

15 oct. 2021
Boala gravă cu care a fost diagnosticat Liviu Dragnea. Se mai căsătorește cu Irina Tănase? Decizia pe care a luat-o
Irina Tănase și Liviu Drganea

Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a deteriorat mult în închisoare. Acesta avea probleme încă de dinainte să fie încarcerat, însă stresul și condițiile grele din penitenciar i-au agravat situația. Imediat ce a fost eliberat condiționat acesta a transmis că mai întât de toate va merge la medic.

Inițial doctorii i-au spus că are nevoie neapărat de o intervenție chirurgicală complexă. Diagnosticul era unul destul de grav. Fostul lider al PSD are mari probleme la coloană și dureri cumplite. Bunul său prieten a dat detalii despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea în momentul de față.

Cu ce boală a fost diagnosticat Liviu Dragnea

”Liviu a avut probleme grave la coloană, cu o vertebră care apăsa pe un nerv, dar acum e mult mai bine. El se simțea rău dinainte de încarcerare, trebuia să facă o operație. Din fericire, în ultimii ani medicina a avansat, așa că doctorii i-au făcut recent trei intervenții secundare, care au reglat lucrurile. A trebuit să stea o săptămână întins, nu a fost simplu deloc”, a spus Codrin Ștefănescu pentru FANATIK.

Și cum Liviu Dragnea se simte mult mai bine, iar Irina Tănase, iubita lui cu 30 de ani mai tânără pare mai îndrăgostită ca niciodată, era firească întrebarea când va fi marea nuntă. Inițial aceasta era programată pentru anul 2019, iar nași ar fi trebuit să fie Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei și eurodeputatul Claudiu Manda.

Între timp, însă se pare că relațiile cu aceștia s-au răcit și Liviu Dragnea nu a mai păstrat legătura cu ei. Deși el mai are dosare grele pe rol, nu se teme de ce va urma și deja vrea să-și construiască un nou partid. Același lucru are în minte și Ludovic Orban, care vrea să rupă o bucată din PNL.

Când va avea loc nunta lui Liviu Dragnea cu Irina Tănase

Însă istoria a arătat că niciun mic partid condus de vreun fost lider nu a avut prea mult succes. PMP-ul lui Traian Băsescu și Pro România al lui Victor Ponta sau ALDE al lui Călin Popescu Tăriceanu sunt doar trei exemple. La  alegeri niciunul nu a reușit să îndeplinească scorul necesar intrării în Parlament.

Cât despre nunta lui Liviu Dragnea cu Irina Tănase, tot Codrin Ștefănescu a dat câteva detalii.

”Nu știu când va avea loc evenimentul, noi oricum suntem cu toții o mare familie, nu suntem doar prieteni. Ce pot să vă spun însă cu siguranță este că la nunta lui Liviu nu vor fi nași Olguța Vasilescu și Claudiu Manda”, a mai spus fostul deputat pentru FANATIK.