BRD dă bani pe gratis clienților vechi sau noi! 300 de lei intră direct pe card. Anunț de ultimă oră. Iată ce trebuie să faci

17 ian. 2023
BRD dă bani pe gratis clienților vechi sau noi! 300 de lei intră direct pe card. Anunț de ultimă oră. Iată ce trebuie să faci

De când cu scandalul Schengen, tot mai multe bănci din România vin la înaintare cu fel de fel de oferte. Asta o fac și cei de la BRD România. 

Astfel, dacă ești client BRD România, sau dacă vrei să faci un drum la bancă, ar fi bine să știi de cea mai recentă ofertă, care este extrem de atractivă.

Vorbim despre niște avantaje gratuite, vouchere la eMag, sume de bani, iar ăsta ar pută fi doar începutul. Deci ce oferă cei de la BRD România clienților?

Primii care își vor face un card bancar numit Card de Zi, vor avea posibilitatea de a câștigă unul dintre cele 200 de vouchere eMAG care conțin premii de 100 de lei, sau 150 de lei, în funcție de tipul de card bancar pe care decid îl facă.

BRD oferă gratuit 300 de lei

Mare atenție deci ce card bancar alegeți să vă faceți, pentru a avea șanse mai mari. Ce putem face cu voucherele? Putem face cumpărături din magazinul online, putem achiziționa produse de la eMag și nu numai.

 

Campania se desfășoară însă pe o perioadă limitată, așa că dacă vreți să beneficiați de ea, ar fi bine să vă grăbiți. De asemenea, mai trebuie să știți că pachetul Card Zi de Zi vă ofertă retrageri de numerar fără comisioane, atât în țară, cât și în străinătate, plus asigurare de călătorie.

 

”Îți dorești retrageri de numerar fară comisioane în țară sau în străinătate și o asigurare de călătorie pentru un plus de confort? Dar și costuri ZERO pentru serviciile de mobile și internet banking sau transferuri gratuite nelimitate?

 

Fii printre primii 100 de clienți care își iau 100% online pachetul Card de Zi cu Zi Mastercard sau pachetul Card Gold RON Mastercard și poți câștiga un voucher garantat. 100x vouchere eMAG cu 100 de LEI garantat. 100x vouchere eMAG cu 300 de LEI garantat”, spun cei de la BRD.