Cât costă cea mai ieftină mașină pe OLX? Oricine și-o poate permite. Este un Ford foarte căutat

12 iun. 2022
Cât costă cea mai ieftină mașină pe OLX? Oricine și-o poate permite. Este un Ford foarte căutat

Dacă îți dorești o mașină, dar nu ai destui bani să cumperi una direct din reprezentanță, poți găsi o grămadă de autoturisme ieftine pe OLX. Pe această platformă a fost publicat și un anunț de vânzare referitor la un Ford extrem de căutat, la un preț extrem de mic.

Un român a scos la vânzare un Ford Focus din anul 2005, iar prețul este unul extrem de scăzut. Cel care a publicat anunțul pe OLX nu a dat prea multe detalii cu privire la autoturism, însă spune că mașina merge foarte bine. De asemenea, autorul anunțului mai spune că persoanele interesate pot suna la numărul de telefon de pe site pentru a afla mai multe detalii despre mașină.

Potrivit anunțului, autovehiculul marca Ford Focus, produs în anul 2005, și care are cutie manuală se vinde pentru suma de 1.200 de lei, făcând din aceasta cea mai ieftină mașină din România.

”Mașină merge foarte bine. Nu am fiscal la ea, deoarece nu eu sunt proprietarul. Mai multe detalii la telefon”, se arată în anunțul de pe OLX.

Ce mașină second-hand este cea mai bună?

Mai multe studii au scos la iveală care sunt cele mai bune mașini second-hand pe care oamenii le pot cumpăra, iar în top se află cele produse în Asia. Unul dintre studii arată că modelele produse de Hyundai și Kia sunt extrem de bune, deoarece ele funcționează la fel de bine și după ce a fost parcurs un număr mare de kilometri.

După cele două modele asiatice se clasează Porsche, Ford și Chevrolet. De asemenea, studiul mai arată că la finalul clasamentului se află mașini precum Land Rover si Volvo.

Pe de altă parte, mașinile second-hand aduse din Marea Britanie trebuie evitate, la fel ca cele decapotabile sau diesel, cu o vârstă mai mare de 10 ani.