Câte kilograme are Diana Șoșoacă? Ce înălțime, vârstă și ce greutate are senatoarea. Are și o avere imensă

29 oct. 2021
Câte kilograme are Diana Șoșoacă? Ce înălțime, vârstă și ce greutate are senatoarea. Are și o avere imensă

Poate una dintre cele mai controversate persoane din politica românească, Diana Şoşoacă a fost implicată în numeroase scandaluri. Să nu uităm că este printre cei mai cunoscuți opozanți ai măsurilor de combatere a pandemiei în România.

De profesie avocat, Diana Șoșoacă s-a născut în Bucureşti și este în prezent senatoare independentă după ce a fost dată afară din Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). Totul se întâmpla în luna februarie a acestui an când conducerea AUR a confirmat excluderea senatoarei din grupul parlamentar, pentru că „a adus atingere intereselor și imaginii partidului”.

Numeroase scandaluri iscate de senatoare

În plus iată câteva date biografice despre Diana Șoșoacă. Ea s-a născut în București pe data de 13 noiembrie 1975. În prezent senatoarea are aproximativ 90 de kilograme și o înălțime de 1,60 metri. Diana Șoșoacă este căsătorită cu Dumitru – Silvestru Șoșoacă, acesta fiind cel de-al treilea mariaj al senatoarei. Soțul ei lucrează pentru o firmă care se ocupă cu activități de consultanță pentru afaceri și management.

Diana Șoșoacă a fost implicată în numeroase scandaluri de la izbucnirea pandemiei, mai ales din cauza restricțiilor impuse de autorități. Aceasta a fost de fiecare dată foarte vehementă în privința acestora și ulterior în privința vaccinării, uneori chiar în Parlamentul României.

Pe lângă faptul că a susținut că vaccinul anti-COVID „distruge matricea națională a poporului român”, ea a spus că va face tot posibilul pentru a deshuma persoanele care au murit din cauza coronavirusului pentru a li se face încă o autopsie din cauza suspiciunilor de fraudă.

Ce avere are Diana Șoșoacă

În ceea ce privește averea și salariul Dianei Șoșoacă, potrivit declarației de avere, ea încasează lunar suma de 18.720 lei brut. De asemenea, pe numele ei are un teren de 23.000 mp, plus alte terenuri intravilane în Căciulata, județul Vâlcea și în Dâmbovița. În plus, pe numele ei mai figurează o casă și două apartamente.

De asemenea, ea deține două conturi bancare, fiecare de câte 20.000 de euro și din salariul ca avocat încasează lunar suma de 50.000 de lei. Alte obiecte de valoare includ opere de artă ce au o valoare de până în 5.000 de euro. Pe de altă parte, senatoarea deține o mașină modestă, doar un Opel Corsa din 2015.

Nici soțul ei nu o duce rău. Silvestru Șoșoacă este angajat la o firmă de consultanță din domeniul afacerilor și managementului, cu un venit de 28.000 de lei pe an și deține trei terenuri.