Ce a spus celebrul actor Leonardo DiCaprio despre România în fața a miliarde de oameni! Este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru

22 mart. 2022
Ce a spus celebrul actor Leonardo DiCaprio despre România în fața a miliarde de oameni! Este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru

Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood. Într-o postare recentă pe rețelele de socializare, acesta a avut un mesaj cu privire la situația refugiaților din Ucraina.

După ce Rusia a decis să invadeze Ucraina, mulți ucraineni au fugit din calea războiului, aceștia lăsând în urmă persoane dragi, dar și agoniseala de o viață.

Refugiații ucraineni s-au îndreptat către cele mai apropiate țări, printre care se numără și România, acolo unde mulți oameni lucrează zilnic pentru a-i ajuta pe cei care fug din calea războiului.

Pe acest fond, actorul Leonardo DiCaprio a postat un mesaj pe Instagram, acolo unde a alăturat și câteva fotografii cu voluntarii care îi ajută pe refugiați. Prima imagine publicată de actorul american este chiar din România, și arată cum un voluntar ISU ajută o mamă cu doi copii.

Leonardo DiCaprio a donat pentru Ucraina și pentru refugiați

Lângă fotografii, Leonardo DiCaprio a avut și un mesaj de mulțumire la adresa celor care au sărit în ajutorul refugiaților ucraineni, precum organizațiile umanitare SavetheChildren, Careorg, Rescueorg și Refugees.

”Victimele războiului din Ucraina au pierdut totul, de la cei dragi până la materiale de bază pentru supraviețuire. Organizații umanitare precum SavetheChildren, Careorg, Rescueorg și Refugees sunt la fața locului, dedicându-și personalul și resursele pentru a sprijini familiile și oamenii nevinovați”, se arată în mesajul alăturat imaginilor de pe contul de Instagram al actorului de la Hollywood.

De asemenea, Leonardo DiCaprio a făcut donații umanitare către organizațiile CARE, Comitetul Internațional de Salvare, Salvați Copiii și agenției ONU pentru refugiați.